Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość antykoncepcja_karolina

interkacje obniżające skuteczność tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość antykoncepcja_karolina

Kochane! Jestem studentką ostatniego roku farmacji na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu i poszukuję chętnych dziewczyn/kobiet stosujących tabletki antykoncepcyjne do wzięcia udziału w badaniu ankietowym do mojej pracy magisterskiej pt. „Występowanie interakcji z doustnymi preparatami hormonalnymi u pacjentek” Chciałabym zwrócić Waszą uwagę na problem interakcji mogących potencjalnie zmniejszać lub w zupełności znosić działanie antykoncepcyjne niektórych preparatów i w tym celu potrzebuję Waszej pomocy :) Jak możesz pomóc: • Roześlij zaproszenia lub link do ankiety swoim znajomym i bliskim Co należy zrobić: • wypełnij ankietę internetową (12 krótkich pytań) • odbierz e-mail z formularzem • pod koniec każdego miesiąca wypełnij formularz lekowy i odeślij (kilka razy) Co możesz z tego mieć: • profesjonalną analizę interakcji Twoich tabletek antykoncepcyjnych • konsultację na temat nurtujących Cię pytań w tym temacie • ogromną wdzięczność przyszłej farmaceutki :) Ankieta dostępna na: moje-ankiety.pl tytuł: Występowanie interakcji z doustnymi preparatami hormonalnymi u pacjentek Facebook tytuł: Badanie ankietowe dot. doustnej antykoncepcji hormonalnej wiadomość e-mail wystarczy wysłać pustą wiadomość, a w odpowiedzi wyślę link do ankiety Przebieg badania: Badanie jest dwuczęściowe. Po wypełnieniu ankiety na podany adres e-mail otrzymasz wspomniany formularz lekowy, w którym zaznaczasz dany miesiąc, wpisujesz leki i inne zażywane w tym czasie środki (informacja pomocnicza jest dołączona). Pod koniec każdego miesiąca dostaniesz wiadomość przypominającą o odesłaniu wypełnionego formularza. By badanie było ważne potrzebuję kilku wypełnionych przez Ciebie formularzy. Masz pełne prawo w dowolnym momencie odstąpić od dalszego w nim udziału. MOŻESZ ZACZĄĆ W KAŻDEJ CHWILI ! Badanie nie wymaga wiele czasu, stąd będę zobowiązana za regularną współpracę, by te kilka miesięcy było owocne zarówno dla Ciebie, jak i dla potrzeb naszego badania :) Jeśli masz jakieś pytania pisz do mnie lub na adres: antykoncepcja.kk[małpa]wp.pl LICZĘ NA TWOJĄ POMOC !!!!! :)))) Karolina Kilińska

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować