Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda basiulkaa3

czar prysł bo mój książe

Polecane posty

Gość ruda basiulkaa3

no wiec sluchajta dziewoje...obiekt moich 2 lletnich westchnien-przystojny wysoki 30 letni brunet -kasjer z biedronki :classic_cool: facet cud miód i malina...w zyciu nei czulam czegos takiego na sam widok faceta...a obracałam sie w roznych zacnych naukowych srodowiskach... ten gossciu ma to cos...CHEMIA...JEDNYM SPOJRZENIEM MNEI ZCZAROWAŁ...MOTYLKI W BRZUCHU,CALA DRŻE JAK GO WIDZĘ...jego usmiech ,spojrzenie..nie znam go zupenie.Nic o nim nei wiem. Ale na sam widok czuje sie taka zaczarowana. No i co...bylam wczoraj u dentysty wychodzę a on wchodzi do gabinetu obok-UROLOGA :0 czyli co? wyszczac sie nei moze? IMPOTENT CZY JAK? :O

Gość gość
od trzymania moczy na kasie dostał zapalenia pęcherza, a to boli tak, że posrać się można, przeżyłem to wiem

Gość ruda basiulkaa3
od zawsze miałam trudności z wypróżnieniem, ale teraz od 4dni wgl nie mogę zrobić kupy, a bardzo mi się chce. Prę z całej siły, najmocniej jak potrafię prężę się, stękam i nic. Moja mała pomarszczona dziurka jest mocno zaciśnięta i ani myśli się trochę uchylić i wypuścić klocka. Po południu siedziałam i męczyłam się w toalecie ponad godzinę, ale z mojego odbytu nic nie wychodzi. Co mam zrobić?? Boli mnie już brzuch .. .pomóżcie .. .please. . .

Gość gość
wsadź sobie czopek w odbytnicę

Gość ruda basiulkaaaa
podszyw dosc marny...Przemku... ale mi facet zbrzydł :D nie no...spoko ,ze dba o siebie...stalismy z 15 minut obok siebie w milczeniu...bylam pewna ze on tez do dentysty....i jak jak juz wyszlam od dentysty to jego zawolał urolog :) ale co mu tam ten urolog bada? chore prącie? i

A ty niemiałaś nigdy problemów intymnych ? Nie musiałaś nigdy leczyć się u ginekologa ? Czyni to z ciebie osobę mniej kobiecą ? Pomyśl w ten sam sposób o tym kasjerze.

Gość gość
na badania przez odbytnicę prostaty to pewno za młody, choć , kto wie

Gość ruda basiulkaaa
moj ksiąze wyszczac sie nie moze ...:D

Gość ruda basiulkaaa
specjalnie zaczelam post od zdania -SLUCHAJTA DZIEWOJE... wiec nie rozumiem po kij sie odezwały niemęskie prawiki?

ciesz się że nie widział ciebie wychodzącej od ginekologa bo ty już całkiem byś mu zbrzydla :D zobacz sobie dziecino kim jest urolog w wikipedii :P a do urologa chodzą zarówno faceci jak i kobiety.

Gość gość
może ma problemy z nerkami, dobrze ,że dba o zdrowie a zarazem o pracę.

Gość gość
i zasadniczo urolog nie leczy imopotencji naprawdę już aż tak głupie pokolenia z tych szkół teraz wypuszczają :o ten kraj całkiem zginie jak wymrze pokolenie waszych rodziców i dziadków... stado niedouczonych, zaćpanych matołów