Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglada wasz rozklad dnia pytajnik porownamy

Polecane posty

Gość gość
12 godzin snu jedzenie komp i znów sen

Gość gość
6-wstaje myje sie, ubieram , maluje 6.40-wychodze na tramwaj 7-14 praca 15-obiad 15.30-22 nic, komp:o 22 spac

Gość gość
9.30-wstaje i daje dziecku śniadanie, 10-13 sprzątanie gotowanie obiadu, 14obiad,14-18zakupy i spacer z mloda, 18ogladam pierwsza milosc, wiadomosci pogode, 20kapie dziecko i bawimy sie, jemy kolacje. 22mycie ząbków i spac. 22.05 czas dla siebie 2.00ide spac

Gość taaaaaaaaaaak tak
6:00 pierwszy budzik 6:10 drugi budzik 6:20 trzeci budzik i wstaję, ide do lazienki, szykuje sie itd, nie jem sniadania 7:30 wychodze do pracy 8:00 zaczynam prace, wlaczam kompa, robie kawe i zaczynam 16:00 wychodze 16:20 zakupy 17:00 robie obiad i po nim odpoczywam 19:30 zmywam gary 20:00 czas dla mnie 23:30 prysznic 01:00 zasypiam

Gość gość
mam pytanie, a o której jecie posiłki, jak wyglądają, bo ja mam buliię i nie wiem jak powinno się jeść prawdiłowo, niehc ktoś napisze (ale proszę nie pisać jedz 4-5 posiłków co 2-3 godziny), chcialabym wiedziec jak zwykly czlowiek je, bez diet itd?

Gość taaaaaaaaaaak tak
ja ogólnie mało jem bo nie lubię uczucia pełności, ale obiad musi być spory :) 1.kawa 8:00 2. kawa 10:00 do tego jakaś bułka słodka/kanapka/ciastko 3. kanapka o 12:00 a czasem nawet dwie 4. 14:00-15:00 sałatka albo owoc albo kanapka 5. obiad około 18:00-19:00 6. kolacja 22:00-23:00 albo przekąska (zwykle po sytym obiedzie nie ma już nic)

Gość ddffdd
6 wstaje 7 jem sniadanie,kawa 7:30. odprowadzam dzieci do szkoly i do pracy na 9 14 przerwa w pracy,czasem dwie kanapki zjem lub batonik a czasem nic 16 wychodze z pracy i po dzieci 17 jestem w domu,ogarniam mieszkanie 20:30 klade dzieci spac 21 kolacja 23 ide spac

zalezy, jak jadę do pracy, ale np. dziś: 5,05 pobudka, szykowanie się do pracy, nie jem nic, przed samym wyjściem chwilka spokoju i filiżanka herbaty z miodem 5,50 wyjście na autobus 6,15 jestem na wylotówce, mam 15 minut na zakupy w spożywczym 6,30 busik do pracy 7,30 właczam kompa w pracy, robie sobie śniadanie z zakupów, kufel herbaty 11,00 przerwa na kawę i coś słodkiego, np. drożdżówka, pierniczki w czekoladzie itp. 15,00 do samochodu i do domu 16,00 jestem w domu, odpoczywam chwilkę i zabieram sie do odgrzewania obiadu i jedzenia (*zwykle obiad jem duży i potem już bez kolacji) 17,30 wolne, rozmowy, tv, komp, koty, kwiaty 20,00 robię obiad na następny dzień/dni 22,00 mycie, czytanie, spanie

Gość gość
Ewa333333 zapomniałaś, że o 17:10 chapiesz dzide pasierbowi

Gość gość
Właśnie teraz beznadziejnie ale w czerwcu miałam fajny rozkład dnia 8 wstawałam 9wspólne śniadanie z dzieckiem i kliknie reklam w adhits oraz wypłata 45$ na konto w payza 10 wyjazd na zakupy 11 wpadałam do firmy żeby zrobic klientkę na bóstwo i zabawiałam tam czasami nawet do 15tej w międzyczasie około 12tej wyplata 45$ na konto w payza około 15 znowu wypłata 45$ n konto w payza 16-wracamy do domu z dzieckiem po tatusia który wrócił z pracy poajemy mu obiadek o 17.30 wypłata 45$ na konto w payza i idziemy wszyscy na rowerki Wracamy około 20 robię wypłatę 45$ na konto w payza i idę kąpać dziecko 20.30 kładę dziecko do łóżka i komputer do 23 o 23:30 wypłata 45$ na konto w payza i spać i tak przez dwa tyg non stop tylko rozrywki inne codziennie. A teraz to tak jakoś nie wiem za co się zabrac by móc sobie żyć fajnie -znaczy się na dluższą metę to wiem co robić ale tak na szybko bym chciała zaszaleć i posucha straszna.

Gość gość
"6,15 jestem na wylotówce" :D ciekawe, ze do pracy tluczesz sie autobusem, a z pracy juz samochodem :P

Gość gość
ewka zapomnialas o kafeterii