Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tarot kto sie zna

Polecane posty

Gość gość

kto sie zna na tarocie, kto umie wrozyc?zstanawiam sie jaka jest sprawdzalnosc wrozb, prosze o wypoiwedz osoby, ktore sie na tym znaja

Gość gość
tarot zawsze mowi prawde, ale nie kazda wrozka/osoba wrozaca potrafi dobrze zinterpretowac karty. Czasem karty sa bardzo czytelne, czasem mniej...

Gość gość
hmm...tak sie zastanawiam, bo w przeciagu wielu lat wywrozono mi trzy razy (przez trzy zupelnie inne wrozki) ze bede miala dwie corki. Jestem obecnie w ciazy i chyba bede miala chlopca...i sie zastanawiam czy karty mogly sie pomylic. nie wyglada to na pomylke wrozki, wszytskie trzy by sie pomylily?

Gość gość
podnosze

Gość gość
może poronisz, albo dziecko umrze i dopiero następne ciąże skończą się sukcesem ? .

Gość gość
może poronisz, albo dziecko umrze i dopiero następne ciąże skończą się sukcesem ? . zeby pisac takie zreczy trzeba byc niezla szmata

Gość gość
w takim razie moze to byc bardzo wrazliwy chlopiec

Gość gość
haha, no i zaczyna się wyzywanie ty szmato :D:D:D:D nie baw się w tarota idiotko :D te karty to nie zabawa i mówi ci to wróżka :D

Gość gość
skoro chciałaś wróżby to ją otrzymałaś, a teraz obrażasz się za prawdę Kretynka ! nie zawsze wróżba jest dobra ! a wy barany chcecie otrzymywać tylko dobre wiadomości ! a mówicie, że chodzi o prawdę .

Gość gość
... nie da sie inaczej nazwac czegos co pisze ciezarnej, ze ''moze poroni'' wiem duzo o kartach i sie nimi nie bawie, jedna wrozba byla ''proszona'' dwie pozostale przypadkowo, bez mojej specjalnej ingerencji, wiec nie nazywaj mnie idiotka bo nie mas znajmniejszych podstaw do tego. to raz a dwa to to, ze juz jako wrozka stracilas u mnie kompletna wiarygodnosc... ps. nie wiem czy bedzie chlopczyk, kazdy mi to mowi na podstawie niby wygladu, choc ja w to nie wierze

Gość gość
NIE WRÓŻ SOBIE WIĘCEJ a ta wróżba się spełni, bo wyszło 3 x to samo. W tarocie nie ma przypadków, przykro mi .........................

Gość gość
a moze bedzie jednak dziewczynka a lekarz sie myli

Gość gość
''nie zawsze wróżba jest dobra ! a wy barany chcecie otrzymywać tylko dobre wiadomości ! a mówicie, że chodzi o prawdę''. dobrze sie czujesz?

Gość gość
nie teraz to za kilka lat, a spełni się ...

Gość gość
nie, nie mam absolutnie zamiaru wrozyc sobie...tak jak wspominalam: jedna wrozba byla proszona a dwie zupelnie przypadkowo.

Gość gość
no i boi się teraz autorka a było sobie nie wrózyć, to diabelskie kary i zawsze szczere, do bólu szczere/

Gość gość
hmm...moze. ale lekarz tez jeszcze nic nie mowil, usg mam za 3 tygodnie, wtedy sie dowiem. Napisze tu w tym temacie, czy nosze dziewczynke czy chlopca pod sercem. Sama jestem ciekawa czy tarot mogl sie mylic

Gość gość
''no i boi się teraz autorka'' :) dla twojej waidomosci: nie, nie boje sie:) a ty moze poczytaj wiecej o tarocie zanim zaczniesz wypisywac bzdury o diablach i demonach. Tylko nie na katolickich stronach...

Gość gość
hahaha! boi się i to baaaaaaardzo :D czuć ten strach nawet przez neta :D

Gość gość
o tarocie wiem wszystko od 28 lat , nie igraj z nim i wiem ,ze predzej czy póżniej spełni sie,choćbyś sie zesrała na miękko

Gość gość
''czuć ten strach nawet przez neta'' :) tak, tak, cala drze!!!

Gość gość
''o tarocie wiem wszystko od 28 lat , nie igraj z nim i wiem ,ze predzej czy póżniej spełni sie,choćbyś sie zesrała na miękko'' oooo to mozebys sie podzielila swoja wiedze, bardzo chetnie poslucham, naucze sie czego nowego:):)

Gość gość
a jednak drżysz wariatko :D kogo chcesz oszukać :D idź spać, nie dorosłaś do wróżby .

Gość gość
to tylko głupi żart, nie wierz we wróżby kobieto !

Gość gość
Jestem obecnie w ciazy i chyba bede miala chlopca CHYBA? Podobno karty bardziej wroza energie niz konkretna plec.Moze to bedzie chlopiec ale bedzie mial kobiece cechy

Gość gość
W przyszłości jakby ktoś był zainteresowany zdobyciem jakichś informacji dotyczących przyszłości to śmiało mogę polecić adres wrozby-przepowiednie.pl, gdzie można zdobyć kontakt do prawdziwych wróżek.

Gość gość
Jak chcecie kontakt do osób, które znają się na tarocie to ja mogę Was odesłać na www.wrozby-hotline.pl, nie zabraknie Wam tam doświadczonych wróżek, które z tarotem są zaznajomione jak mało kto.

Gość gość
Ja polecam wrozke ewe zna sie na tarocie bardzo dobrze wszystko sie sprawdza z jej wrozb warto z nia porozmawiac kontakt www.wrozka-ewa.com