Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soundgarden

Cześć Levviatan

Polecane posty

Wiesz języków też za dobrze nie znam :P A przydała by się jakaś pomoc na początek aby to ogarnąć.

Gość Ciachniesz soundgarden
patelache to Ci pomoze :D🖐️

Wystarczy język angielski. A czasami tylko język polski :) Z własnego doświadczenia wiem :) Jest masa polskich biur pracy za granicą. Są gorsze i lepsze, wiadomo. Jednak w Polsce też można dobrze zarabiać! Będąc Strażakiem, Politykiem, Policjantem.... lub mając kilka tysięcy widzów na you tubie! ;)

No cóż to że teraz ostrzej ścigają za udostępnianie plików muzycznych mocno ograniczyło moja działalność na YT :P A do straży ciężko się dostać ;] Problem w tym że ja nie mam kasy na rozpoczęcie własnego interesu i dobrego pomysłu.

nie masz kasy na rozpoczęcie interesu.... to nie lepiej zarabiać w euro? Wyjehać, zarobić, wrócić, otworzyć swój biznes? A jaki masz kanał na YT?

No rozumiem z tym YT. Masz rację. Wolałbym, wolałbym. Jednak pracując w Polsce niczego się nie dorobisz! Możesz żyć z dnia na dzień. Od wypłaty do wypłaty. I wyżyjesz... ale odłożyć coś? Zapomnij. A jakiej pracy szukasz i jak długo szukasz? jeśli mogę spytać. Bo ja pracowałam rok na zachodzie, odkładałam trochę, potem poszłam na zasiłek, 3 miechy. Teraz nie szukam pracy ale za miesiąc wracam do starej pracy. Zdołałam odłożyć ponad 5 tys euro w tym czasie. Płacąc czynsz i nie odmawiając sobie praktycznie niczego. Kaboom!? Tylko piszę jak jest. Nie zachęcam opuszczania ojczyzny. Jednakże- tutaj żyje się lepiej. Nie w PL.

Pracy nie mam od stycznia. A co do wyjechania gdzieś to nie wiem może kiedyś jak będzie okazja.

Gość gość
Levviatan a twe pseudo wzięło się od nazwy sklepów spożywczych?

a ja jako typowa Polka nie lubię już żadnej pory roku. latem za gorąco, zimą za zimną. Jesienią pada a na wiosnę mam alergię... (kwieień-początek lipca) Jednak lubię kiedy za oknem hula wiatr a ja mogę posiedzieć pod kocykiem i wypić ciepłą herbatę (tudzież grzane piwo)

Gość Leviatanowa
Hej, nie myślałam, że tu jeszcze zajrzycie :D Miłego dnia życzę :)

soundgarden -> no wiadomo o cieplej :p Leviatanowa -> no jakbym mógł nie zaglądnąć na temat gdzie są miłe panie ;)