Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ryczace czterdziestki

Polecane posty

Gość 40tka
sklep-intymny.pl/product-pol-1431-Wibrator-czarna-perla.html ma ktos doswiadczenie z takim krolikiem?

Gość Diamant 35
40 kup sobie takie majteczki z wibrujacym guziczkiem i jak tylko bedziesz miala ochote to wlaczasz wibracje i juz jest przyjemnie a i zapasowe baterie bo podejrzewam ze szybko sie skoncza

Gość gość
sorry też mam 40+ i jak tak czytam wypowiedzi niektórych w naszym wieku, to trochę mi wstyd. Potem tak was kwitują. Seks to nie sport! Brakuje w tym wszystkim magii . Jak mąż wyjeżdża, to się na niego czeka ! Jak przyjeżdża, to ogniście wita ! Jak nie wart, to się rozstaje a nie g****i wzrokiem każdego noszącego portki. Żenada, że to piszą dorosłe kobiety.

Gość 40tka
umknelo Ci chyba 40tko plus, ze na meza czekam a w zastepstwie planuje wibrator. A to, ze spostrzegam u siebie odmienne niz wczesniej zachowania to swiadczy tylko o tym jak mocno libido moze wplywac na nasz tzw ,,charakter,, Ciekawe czy mlodsi panowie tez tak macie,mieliscie- czy np czesto na kacu wystepujace ,,napalenie,, wplywa na to jak patrzycie na kobiety.

Gość 40tka
Diamant, dzieki za rade- ale mi najbardziej brakuje penetracji. No nie moge sie doczekac jak ogniscie powitam meza :)

Gość gość
biedna starsza kobieta plus wibrator :D haha jaki to musi być podniecajacy widok zajmij się wnukiem, albo weź psa (lepiej sukę) na spacer, najlepiej haski one mają duzo energii, to nadmierny popęd spożytkujesz goniąc

Gość nieodpowiedni
A ja się zastanawiam czy w okolicach katowic też można spotkać takie ogniste istoty płci żeńskiej, bo swojego czasu szukałem ale bez rezultatów , a chętnie bym się z taką gorąca kobietą spotkał, bo u mojej żonki tu libido cieniutkie , jak dwa razy w tygodniu się uda namówić to już bogato ;p, a mnie chce rozerwać.

Gość nieodpowiedni
Ej dziewczyny, wszystkie takie gorące, a odzewu brak ;p

Gość gość
Moja jak była aseksualna tak jest aseksualna. Ani "30" ani "40" tego nie zmieniła.

Gość 40tka
wspolczuje tych aseksualnch..ale w takim razie co sobie na poczatku myslales? ze sie zmieni kiedys? to zwiekszone libido daje mi niezlego kopa, mam wiecej energii, dobry nastroj - pomimo np pogody, smigam na zakupy, pieke i gotuje. Moze to uboczny efekt zdrowej diety? od czerwca kupuje mieso od hodowcy ze wsi, jajka rowniez, ograniczam produkty pszeniczne. No jak slysze ,,starsza pani,, to mam ochote swoja fotke wrzucic normalnie, bo nikt mi tyle nie daje, 35 to max a figura lepsza nawet niz jak mialam 20. Ja taka wyposzczona czekalam az corka zasnie a maz tak zmeczony byl ze odpuscilam, pomyslalam rano nadrobimy. A on rano ze ma turniej i przed nie moze bo mu forma spadnie...no f**k. Do wieczora musialam czekac, grr. Dzis za to na obiad go do domu zwabilam i sie udalo :)

Gość gość
Fajowo masz :) Dla mnie to jesteś trochę młodsza,ale wiem jakie są gorące takie dziewuchy w Twoim wieku.Oj bym się z Tobą ... nie chodzę na turnieje.

Gość nieodpowiedni
To jak moje drogie ryczące ~ 40 jest , jest tu jakaś chętna na wysokiego, dobrze zbudowanego, zadbanego , 31 latka z okolic katowic ?

Gość 40tka
Dzien dobry drogie panie :) piszcie Patrzac na reklamy tych wszyskich permenow , mozna odniesc wrazenie ,ze to czesta sytuacja , kiedy kobieta chce a facet nie daje rady.

Gość gość
czemu mlodszego nie okiełznasz;)?

Gość besty77
w tym wieku mozesz miec wszystkich...;)

Gość besty77
czemu by nie zaszalec w zyciu..?