Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pecha mam

chyba mam pecha do facetów

Polecane posty

Gość pecha mam

jestm sama juz ponad rok wczesniej byłam z chłopakiem 3 lata był moim pierwszym i jak dotąd jedynym. od tamtej pory sprawy uczuciowe stoją w miejscu byłam moze na 1 randce ale ten facet mi sie nie podobał. potem poznałam super chłopaka w pracy chyba był mną zainteresowany podchodził, zagadywał, az do pewnego momentu dosłownie z dnia na dzien przestał, potem nastepny tez w pracy ale pisał tylko smsy w realu nie robił zbyt wiele poza jednym epizodem - na ignisku firmowym wypił troche alk i wtedy bardzo mi słodził ze podobam sie mu juz baardzo długo itd.. potem pisał ale o spotkaniu ani mowy i sprawa jakoś ucichła. teraz ostatnia historia poznałam faceta odrazu mnie zelektryzował ze tak powiem . myslałam ze ja jego tez( wymiana spojrzeń itp) skombinowałam do niego nr ale nie pisalismy zbyt wiele ze wzgledu na jego prace (kierowca) on wziął mój drugi nr, napisał raz , zaproponowałam mu luzne spotkanie zgodził sie , wszystko ładnie , napisał ze musimy przelozyć je o kilka dni a potem wcale sie nie odezwal. wiele razy słyszałam ze jestem ładna, myśle ze moj chrakter tez jest ok wiec o co chodzi??czy faceci w tych czasach to frajerzy ??

Gość pecha mam
opisałam sie tyle niech ktos owie co o tym mysli

Gość gość
może to coś z tymi kolesiami nie tak a nie z Tobą ?

Gość gość
Zaraz tam frajerzy. A co, mają od razu ściągać portki? ;-)

Gość gość
picza swędzi ?

Gość pecha mam
no jA juz nie wiem co mam myslec no skoro dziewczyna sie podoba to tak cieżko sie umówić?? teraz to chyba za facetów wszystko trzeba zrobić to moze coś z tego wyjdzie