Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze domowe nawyki

Polecane posty

Gość gość

Chcialbym dowiedziec sie jak to u was jest. U moich przyszlych tesciow w domu NIE zmywa sie naczyn bezposrednio po jedzeniu:( Nawet potrafia lezec do nastepnego dnia... Oni czasami chodza po domu po dywanach w buciorach:( Rozumiem ze jak przyjda goscie to nie zmusza sie ich do zdejmowania butow, ale zeby sami wlazili do swojego domu w brudnych buciorach? Albo w kapciach domowych wychodza na dwor i wtedy laza w nich po domu:( Dla mnie to syfiarstwo i niedbalstwo... I strasznie smierdzi w ich domu moczem i nie wiem jak to opisac, oni moze tego nie czuja.. U mnie w domu jest zupelnie inaczej, po jedzeniu od razu sie zmywa i zawsze jest porzadek. W buciorach tez nikt nie lazi po domu i widac roznice- dywany sa czyste i nie ma brzydkiego zapachu. A na wsi wiadomo jak to jest i na co mozna butem wdepnac... :( A moj chlopak jeszcze twierdzi ze to u nas sa dziwne zwyczaje i mowi ze tego nie rozumie

Gość gość
a co cie to obchodzi, przeciez z nimi nie mieszkasz

jak z Toba nie mieszkają to ok, gorzej jak partner ma podobne zwyczaje- zreszta straszne, naczynia do nastepnego dnia bym wytrzymała, ale chodzenie w buciorach, to już nie! Z tym moczem to nie wiem za bardzo i tez nie chce sie domyslać :D współczuje. Ale jeżeli partner wykazuje takie zachowania, tępiłabym je bardzo! Bo nie są one fajne :/

masz nerwicę natręctw?:O co Ci przeszkadzają czyjeś naczynia w zlewie? to chore zmywać od razu, żreć się odechciewa:D