Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ente

maz mnie zdradzil a ja nie wiem co sie ze mna dzieje

Polecane posty

Gość ente

Przylapalam meza na zdradzie, no moze nie tak doslownie ale cos mnie podkusilo zeby mu zajrzec do telefonu.. a tam od prawie dwoch miesiecy polaczenia z jakims numerem ktorego nie kojarze, niby nic, ale zaczelam grzebac dalej. laczyl sie z tym numerem tylko w tygodniu jak ja bylam w pracy a on w domu (maz pracuje czesto na druga zmiane) jak ja bylam w domu to nie kojarze zeby ktos obcy do niego dzwonil. no i ktoregos dnia wieczorem wyslal smsa "tesknie za toba. chcialem zapomniec ale nie moge" a odpowiedz "ja tez, ale musimy zapomniec". nastepnego dnia jak rano spal to jeszcze raz zajrzalam i oba smsy byly wykasowane! potem jeszcze sprawdzalam oczywiscie ten telefon i widzialam ze nadal do siebie dzwonili co kilka dni. niby nic sie nie zmienilo miedzy nami, on sie normalnie zachowuje, nigdzie nie wychodzi wieczorami a nawet bym powiedziala ze czesciej ze soba sypialismy zanim to odkrylam. to bylo tydzien temu i chodzilam kilka dni jak w transie, nie wiedzialam co robic, bralam leki uspokajajace i chodzilam do pracy. a teraz chyba nadal jestem w jakims szoku, jestem wsciekla ze mnie oszukuje ale tak naprawde to pomyslalam sobie ze nic nie czuje do niego, po 10 latach zwiazku i 5 latach malzenstwa :( jestem wsciekla ale nie zalezy mi na nim. jak chce odejsc to niech mi zniknie z oczu na zawsze... niestety to niemozliwe bo mamy syna i chce zeby dziecko mialo ojca.. ale ja juz nie chce meza, chce zeby doslownie zniknal :( zaczelam zalowac ze to ja go nie zdradzilam jak mialam okazje pare lat temu... ale wtedy malzenstwo bylo dla mnie na zawsze i do grobowej deski... teraz juz nie mam zludzen :(

Gość gość
no niestety życie to nie bajka

Gość gość
a może to nie kochanka a kochanek :). Może będzie orgietka :D

Gość gość
to dobrze ,ze nie wyjesz z rozpaczy , ale jestes wsciekla. Jak go nie chcesz to mu to powiedz lub po prostu zyjcie obok siebie , zapoznaj kogos, miej romans na boku . Wiesz twoja postawa pokazuje ,ze jakby sie wydalo ,ze wiesz o jego prawdopodobnym romansie to on nie pozwoli ci odejsc,mdlatego ze tobie juz tak na nim nie zalezy Zobaczylby ,ze mu sie grunt pali pod nogami i od razu przewartosciowal by swoje zycie . Moment by o tamtej zapomnial .

Gość gość
Może nie było żadnego romansu, tylko jakieś zauroczenie, spisz numer i wyślij do miej smsa, zaproponuj spotkanie i idz na nie, zobaczysz co to za zdzira.

Gość gość
Jak to jest ,że kobiety same na siebie mówią ,taka owaka,a jeszcze nie słyszałam żeby faceci się wzajemnie obrażali???