Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwodnik z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

ja ma 26 on 28. rozwód jest już na wykończeniu. ma 7 letnią córkę. ja panna, bez dzieci. myślicie że warto się z takim wiązać?

Gość gość
Powiem ci szczerze nie..nie warto, chyba ze cale życie chcesz sie użerać z byla zona, dorastajaca sfochowana corka,alimentami.. Wiem z wlasnego doświadczenia nie pisze tego złośliwie,mialam 22 lata jak sie z rozwodnikiem zwiazalam,pierwsze pól roku myslalam ze będzie ok,ze dam rade,po 4latach mam dość, nie mieliśmy ani jednego roku spokojnego, do tego splacamy dlugi które bez jego wiedzy zaciagnela byla,kwota ponad 7 tys., przez ten czas 3 sprawy o alimenty,raz zarzada podwyżki z 800 na 1200, sad na szczęście ja wysmial, ale jest ciezko..po 4 latach mam serdecznie dość, mialam powodzenie zawsze a wybralam jego, kocham go ale nie tego oczekiwalam, odradzam, bo jestes mloda a taki bagaż jest za ciezki nawet jeśli wydaje ci sie ze jest inaczej

Gość gość
dziękuję za radę

Gość gość
Nie ma za co,drugi raz bym sie nie wkopala, bo trzeba mieć poklady cierpliwosci, przygotować sie na wieczne problemy, byc wyrozumialym..ja myslalam, a raczej o tym wszystkim nie pomyslalam, dużo mnie nerwów do tej pory wszystko kosztuje,jestes mloda i stać cię na wolnego faceta, po 4 latach uwazam ze rozwodnicy powinni sie wiązać z rozwodkami.

Gość gość
to samo zło

Gość gość
Jak jesteś brzydka desperatka to go bierz. W życiu bym nie spojrzała na dzieciatego. Chcesz mieć cudzego bachora w swoim domu?

Gość zdecydowana na spokoj
jako kobieta rozwiedziona z dzieckiem po przejsciach powiem po sobie, w zyciu nie zwiaze sie z zadnym rozwodnikiem, a juz bron Boze z dzieckiem , odpada!!!