Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmienilam sie ze

zwiekszone libido po 30 a niezadowloy maz

Polecane posty

Gość zmienilam sie ze

Mam 31 lat, meza, 2 malych dzieci, bylam do tej pory szczesliwa... Kiedy skonczylam 31 lat libido zwiekszylo mi sie o 100% ( nie zartuje) Kiedys moglam to robic 2x w tyg a teraz codziennie albo i 2x/dzien. Normalnie pozadnie mnie rozsadza a jak juz przyjda dni plodne lub na pare dni przed okresem mam ochote sciany drapac smiech.gif Maz jest wsciekly bo zwyczajnie nie daje mi rady, jeszcze jak zrobi mi minetke to mam spokoj na jakies 3 dni ale po normalnym stosunku juz na drugi dzien mam chcice. Zaznaczam, ze maz nie potrafi mnie doprowadzic do orgazmu w trakcie normalnego stosunku tylko oralnie. Wczoraj sie o to poklocilismy , maz wyrzucil mi , ze mysle tylko o "d*pceniu" , ze on jest zmeczony a ja tylko o jednym...

Gość zmienilam sie ze
podnosze :)

Gość gość
piesc lechtaczke podczas stosunku albo niech on ci piesci to bedziesz miala orgazm ;) a mąż troche spokoju :D

Gość gość
kolo ma rację, ty pewnie siedzisz w domu i masz dużó czasu do myślenia i na głupoty, a jak on idzie tyrać na 8 godzin to wiadomo, ze potem przychodzi zmęczony a tu jeszcze babsztyl każe się r****c po 2 razy dziennie. nawet koń by nie wyrobił.

Gość zmienilam sie ze
13.09.13 :D :D :D

Gość gość
To kup sobie jakąś fajną zabawkę erotyczną.Masa tego jest: począwszy od wibratorów z wszystkimi możliwymi funkcjami (jeszcze trochę to zaczną produkować takie które naczynia za ciebie umyją) a skończywszy na wibrujących jajkach. Skoro mąż nie ma tak dużych potrzeb jak ty to musisz sobie sama radzić ;-)

Gość gość
Słaby temat wymyśliłeś kolego...

Gość gość
fajnie masz, my z mężem mamy dokładnie odwrotny problem

Gość zminilam sie ze
podnosze

Gość gość
może tak w Krakowie mają:P