Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszłam na balkon i zobaczyłam jak mój chłopak

Polecane posty

Gość gość

podgląda sąsiadkę, która rozwiesza pranie w stringach. Zrobiłam mu awanturę. Tłumaczył się ze nie mógł się powstrzymać, bo jest wzrokowcem.

Gość gość
spytałam: jak to:( nie podobają Ci się moje babcine reformy w których ja zazwyczaj rozwieszam pranie?:(

Gość Oli34
zostaw tego du**a.

Gość gość
nie da ci ojciec, nie da ci matka, tego co może dać ci sąsiadka

Gość gość
teraz czuje się zdradzona

Gość gość
dodam, że jak go zobaczyła to zamachała do neigo z uśmiechem jak do znajomego, przesłała całusa i na moment pokazała mu cipkę:( czy ich coś łączy?

Gość gość
mojego nakryłam jak to robił z sąsiadką :(

Gość gość
Fajne macie sąsiadki.Umnie nawet nie ma na co patrzeć.Same pomarszczone p***y na wschód od bloku, a na zachód obesrany plac zabaw.

Gość kocur29
u mnie jest też ładna. Jak kosi trawę w lecie to robi się naprawdę gorąco. Tylko narzeczona mnie trzyma zbyt krótko. Kiedyś zagadałem. To tydzień się moja nie odzywała.

Gość gość
ja jestem z żoną wyłącznie przez brak atrakcyjnych sąsiadek:( smuteczek.

Gość gość
HA ja mam to szczęście, że mój blok stoi równolegle do sąsiedniego i mieszkają tam same gorące d**y.W dodatku interesuje się astronomią, więc sprzęt do obserwacji posiadam i kiedy niebo staje się pochmurne spoglądam na blok i zawsze jest na czym oko zawiesić.

Gość gość
ja się umawiam z dwoma sąsiadkami naraz. szkoda tylko, że obie są w dobrych kontaktach z żoną i szantażują mnie jak nie mogę dać im orgazmu:(

Gość gość
zazdroszcze. A ciekaw jestem czy kobiety sasiadujące lubią zawiesic oko na fajnym facecie. Czasami wydaje mi się ze kobiety robia to celowo.

Gość gość
Specjalnie wystawiają p***y, żeby sie patrzeli.U mnie też jest pełno takich.Wstaje se rano ide na balkon zapalić i już k***a co trzecie okno otwarte lub odsłonięte i się przebieraja.Czasem mi się wydaje że tylko czekają aż któś wyjdzie na balkon i dopiero wtedy zaczynaja sie rozbierać.

Gość gość
najlepsze sa sasiadki studentki. jak sa rozrywkowe to mozna p******c za wszystkie czasy :)

Gość gość
pytam się serio.

Gość gość
najlepiej niech wypowiedzą się kobiety w tym temacie.

Denne podejście. Nie rozumiem dlaczego jak chłopak ma dziewczynę, to nie ma już prawa odezwać się słowem ani popatrzeć na inną dziewczynę. I najlepiej żeby cały czas chodził z komórką, odbierał w ciągu 3 sekund i mówił gdzie jest (najlepiej jeszcze wysyłając swoje zdjęcie na tle otoczenia).

Gość gość
Mnie to rozpierdalają te małolaty z liceum koło którego mieszkam.W zimie tego tak nie widać, ale latem to co druga sucz idzie z dekoltem do pasa i miniówą że aż d*pe widać.Wymalowane k***iska co szukają sponsora.

Z dziewczynami to samo. Jak już ma chłopaka, to ani się z tobą nie spotka na mieście, nie pójdzie z tobą do kina, nie pogoda, nie w smak jej nawet to że się siedzi obok niej. Do reszty się we łbie poprzewracało. A na końcu i tak takie związki się rozpadają, właśnie przed nadmiar zazdrości - bo spojrzała na siedzącego na przystanku żula (więc pewnie wyobrażała sobie że mu obciąga).

Gość gość
Może to nie liceum tylko burdel?

Gość gość
zamiast op*******ć chłopa, że sie patrzy to trzeba było sobie na przystojnego sąsiada popatrzeć.

Gość gość
zrobiłam celowo provo, bo własnie głupie dzisiaj sprawy ludzie maja sami ze sobą problemy.

Gość Patelenka
Po 1 myślę, że autorko ściemniasz z tym "pokazaniem cipki przez sąsiadkę, a nawet jeśli się gapił to co z tego ? Ty się nie patrzysz na ludzi na ulicy, w autobusie, na przystanku itd.? Przecież "patrząc" Cię nie zdradził, rozumiem, że mogłaś się zirytować, zdenerwować, ja też nie lubię ja mój facet ogląda się za innymi, ale to akurat bardzo rzadko się zdarza, prawie wcale, no chyba że właśnie przejdzie typiara obok w samych stringach, czy w sukience do pół d**y, faceci tak mają, oni są wzrokowcami ! Uwielbiają kiedy ich kobiety, wskakują do łóżka umalowane, seksownie ubrane i w szpilach, kiedy są pewne siebie, (nie mówię, że na ulicy), ale i czasem tacy się zdarzają co chcą się "pochwalić".Może swojemu chłopakowi tego nie dajesz? Może nie nosisz stringów, dlatego widok tamtej kobiety go zainteresował. Nie wiem...

Gość gość
Patelenka przeczytaj uważnie pierwszy post. Gdzie tam masz napisane o pokazywaniu czegokolwiek.

Gość Patelenka
13.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość dodam, że jak go zobaczyła to zamachała do neigo z uśmiechem jak do znajomego, przesłała całusa i na moment pokazała mu c*pkęsmutas.gif czy ich coś łączy? Proszę ;))

Gość gość
to ktoś dodał mówię o pierwszym poście.

Gość gość
już w drugim poście jest napisane, że ona mu się pokazuje w babcinych reformach, więc normalne, ze chłopak ucieka wzrokiem:O

Gość Patelenka
Tego nie wiadomo, możę, a nawet jeśli nie pokazała to nie zmienia mojego zdania na ten temat, robić afere bo facewt się spojrzał, jezuuu koniec świata.

Gość gość
drugi post też ktoś dodał. Mają ludzie wyobraźnię.