Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załąmana

Upokorzenie i trauma

Polecane posty

Gość Załąmana
Przeżywam wielki stres każdego dnia. 2 razy nie wytrzymałam i się posikałam. To nie jest wcale śmieszne. Żadna z Was by tego nie chciała przeżyć. To ogromne upokorzenie.

Gość Załąmana
Nie mam nastroju na prowokacje. To wszystko jest niestety prawdą. Co mam robić?

Gość Załąmana
Czy ktokolwiek mial tak samo? Jak sobie radziłyście?

Gość gość
Ty jestes normalna?? sikasz w spodnie? fujj ja bym sie chyba zzygala jeszcze do tego! czujesz ze musisz to wychodzisz i tyle. a nie lejesz w spodnie.. dziwna jestes

Gość Załąmana
Już pisałam, że nie mogę wyjsć. Nie mam jak ani gdzie

Gość Załąmana
Chciałabym poprosic Was dziewczyny o to żebyście sie podzieliły swoimi sposobami co założyć w sytuacji w której sie znajduje codziennie w pracy. Co dobrze wchłonie siusiu? Jeśli któraś nie wie o co chodzi to niech przeczyta opis mojej gehenny w pracy (dziś o 16.21)

Gość aaaaaaaaammmmmmaaaaammm
sami debile...masakra

Gość gość
Zadna praca nie jest warta tego by sie zsikac w spodnie.. No chyba że byłabyś chirurgiem i ratowałabyś właśnie życie. Następnym razem idz po prostu...Nie mieszkamy w jakimś dzikim kraju by sobie pozwalać na coś takiego. Masz prawo isc do toalety. Ludzie o tym co się stało zapomną

Gość Załąmana
Proszę o jakieś porady. Z problemem zapoznacie sie czytając mój wpis z godziny 16.21

Gość gość
Zwolkij sie u takiego idioty w zyciu bym nie pracowala

Gość Załąmana
Szef nie da mi pieniędzy za przepracowane dni jeśli nie przepracuję jeszcze przyszłęgo tygodnia (płaci po przepracowanym miesiącu), a ja już 3 tygodnie przepracowałam. Dopiero teraz pogorszyły się warunki przez tą wielką lodówkę na zewnątrz sklepiku i przez to zupełnie nie mam możliwości zamknąć tego i wyjść, zresztą wc jest 200 m od sklepiku a w soboty zamknięty. NIe mam jak sie normalne wysiusiać. Musze założyć coś co wchlonie mocz, nie przecieknie i zmieści się w majtkach i dzinsach.

--Załamana, żadnych pieluch. Nie jesteś niewolnicą. W tej chwili po tym wypadku spokojnie wygrałabyś w sadzie 50 tys. zadośćuczynienia za upokorzenie. Jeśli chce ci się bardzo siku, zamykasz kasę, przepraszasz na chwilę ludzi i idziesz. Ludzi jest kilku, więc nikt się nie odważy przy innych kraść. Po za tym nie możesz ponosić odpowiedzialności za towar, jeśli siedzisz na kasie. Nie jesteś w stanie obsługiwać kasy i doglądać towaru. Pamiętaj o tym. Jak cię pracodawca obciąży, albo zwolni, nie wahaj się iść do sądu. Będzie po twojej stronie. To jest mobbing i znęcanie się nad pracownikiem. Ponaddto takie traktowanie uwłacza twojej godności.

Gość gość
myśle że jedna porządna podpaska powinna ci wystarczyć:-)

Gość Załąmana
Ja nie siedzę na kasie Przeczytaj opis mojego dnia z godziny 16.21

Dziewczyno zmień pracę, poszukaj pracy w innym sklepie, nawet w Biedronce. Nie ma prawa kazać ci trzymać moczu do 14. To jest przestępstwo!

Gość Załąmana
Ja nie siedzę na kasie Przeczytaj opis mojego dnia z godziny 16.21

Gość Załąmana
Pracuje w dużym wojewódzkim mieście. Nie mam żadnej poważnej umowy, więc nie moge się procesować, a poza tym nie chcę, bo to dodatkowe koszty i stres. Teraz tylko chce jakoś przetrwać do przyszłęj soboty. Zastanawiam się czy jest jakakolwiek podpaska ktora zatrzyma mocz?

Gość xxxxxxxxxxxx0xxxxxxxxxxxxxx
Gdybyś pracowała w Warszawie, to bym się przejechał do tego bandyty.

Gość Załąmana
Czy są jakieś dziewczyny na forum. Proszę o rade jaka podpaska pochłonie mocz?

Gość xxxxxxxxxxxx0xxxxxxxxxxxxxx
Daj już spokój. To najwyraźniej jest prowo ciągnięte na siłę, albo jesteś downem 🖐️