Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja Zakazana Narzeczona wołam o pomoc

Polecane posty

Gość gość
I jeszcze jedno, o czym przed chwilą zapomniałam napisać: jeśli sprawy nie pójdą w tak złym kierunku (czego Ci życzę), jak napisałam w poście powyżej, to może się zdarzyć, że najwięcej złośliwości doświadczysz ze strony żeńskiej części jego rodziny. Gdyby jednak wszystko potoczyło się dobrze, to pamiętaj, aby szczegółowo spisać kontrakt ślubny, w którym możesz nawet nie zgodzić się na inne żony i wiele innych rzeczy.

Gość gość
a ja o czyms innym. jakie slowa i pismo "blogoslawienstwo" "modlimy sie o milosc" "jestem z kraju gdzie milosc gory przenosi" :D :D :D :D co za nowomowa hehehe. w PL milosc gory przenosi? ja p*****le jakis masz przyklad ?? Walesa z milosci do żony i kraju obalil komunizm. idealistka jestes wiem to na podstawie twojego 1 wpisu

Gość gość
ale jaką pomoc? co my mamy zrobić? zmienic kulture, religie i obyczaje? tu nic nie da sie zrobić nie raz tu na forum pisaly dziewczyny o problemach nie do przeskoczenia bo kultura i obyczaje jedna nawet opowiadala ze zamieszkali z mezem w europie (bodajze w belgii) ale maz dziwnie sie czul i bylo mu zle bo sklocil sie z rodzina wiec zeby sie wkupic w laski zabral corki i wyjechal do rodziny, a ja olal wedlug mnie tu nic nie skorasz rodzina jest przeciwna to pewnie bedzie, nagle im sie nie odmieni a moze zaproponuj kompromis- zgodzcie sie na ta zone nr 1 (jak ktos napisal) wybrana przez rodzine a ty bedziesz druga zona. nie moze tak byc? moze to zalagodzi sprawe i ociepli stosunki? wtedy pokazesz ze szanujesz ich prawo, zwyczaje i religie? mysle ze to dobry pomysl

Gość gość
....chÓÓjowe prowo 0,5/10