Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiociaKloci

Prezent na chrzest

Polecane posty

Gość CiociaKloci

Za tydzień mam chrzest siostrzeńca i nie wiem co mam dać w prezencie. Dodam, że nie jestem chrzestną. Może jakieś propozycje? ;)

Gość gość
kartka + pieniądze. Bez sensu kupować zabawki, bo dziecko szybko wyrośnie. A pieniądze rodzicom na pewno się przydadzą. No, chyba że chcesz coś droższego, np srebrną/złotą łyżeczkę, ale to już trochę kosztuje i wg mnie na taki prezent mogłaby pokusić się chrzestna

Gość gość
Wszystko zalezy od kwoty jaka chcesz przeznaczyc na prezent i w jakim wieku jest siostrzeniec. Mozesz kupic piekny album do zdjec, zabawke ineraktywna, chodziko-pchacz, cos do ubrania, fotelik-bujaczek. Moze zapytaj mame co przydaloby sie dziecku?

Gość gość
sa fajne maty edukacyjne dla maluchow :) najlepiej bedzie jak porozmawiasz z mama dziecka czy czegos nie potrzebuje... albo poprostu kup jaks zabawke interaktywna

Gość gość
Nie rozumiem jak ktos mowi ze sie nie oplaca kupic tego czy tamtego bo dziecko rosnie... Prezent ma byc dostosowany do wieku dziecka, spodni tez sie nie oplaca kupic niemowlakowi bo wyrosnie wiec moze takie na zas 3 rozmiary wieksze juz i sie nogawki podlozy... Zabawki sa drozsze i tansze wiec zawsze mozna kupic cos z glowa.