Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksztalcaca sie

jedno zdanie po angielsku

Polecane posty

Gość ksztalcaca sie

Witam,slabo mowie po angielsku, ale ciagle się ucze, proszę o napisanie po angielsku jak będzie brzmiało takie zdanie/pytanie - czy dobrze powiedziałam? czasem cos dukam do ludzi w tym jezyku i chce się upewnić, ze powiedziałam cos prawidłowo, jednak nie wiem jak zapytać, bo typowe do you understand? nie jest precyzyjne,wiec jak będzie brzmiało CZY DOBRZE POWIEDZIALAM? dzięki :)

Gość gość
"do you wanna f**k?"Oto ci chodziło?

Gość ksztalcaca sie
Może ktoś napisac jak to będzie brzmiało? za idiotyczne wpisy dziekuje

Gość gość
Do you to za sztywno ktos sie moze poczuc urazony. Lepiej spytaj got it? Czyli kumasz? Lapiesz?zioom

Gość gość
Am I spoken well? To tak na przykład :)

Gość gość
Masz dzi wko translator w google

Gość gość
Nie wyzywaj jej przygłupie! Widać jakim cymbałem jesteś jak polegasz na translatorze :D

Gość gość
W google trans wychodzą pierdoły, więc na moje oko będzie "Did i say that good?" lub coś w ten deseń.A najlepiej na starcie powiedz, że "My english i bad cuz im beginner" lub coś takiego.Uprzedź rozmówce o tym, żeby nie było problemów.

Gość gość
Am I spoken well? - jest jednym z poprawnych pytań, a w translatorze wychodzą głupoty :D

Gość ksztalcaca sie
Dzieki za te grzeczne wpisy :) zawsze na początku zaznaczam, ze nie mowie jeszcze dobrze w tym jezyku i ciagle boje się, ze kalecze ten jezyk i przez to ciagle jest chec we mnie upewniania się czy ktoś zrozumial co miałam na myśli lub czy dobrze powiedziałam itd....nie wiem dokladnie, ale to będzie chyba czas przeszly a ja go jeszcze nie tknelam stad moja prosba do Was :)