Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HALOPERIDOL a libido mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

biorę ten lek od kilku dni i zauważyłam, że strasznie wzrosło mi libido, ciągle myślę o seksie, masturbuję się itd., z innych objawów to: ból głowy, drżenie rąk co parę godzin, wcześniej miałam bardzo obniżone, w ogóle mnie nie interesował seks. Czy to normalne, czy przejdzie mi po jakimś czasie?

Gość gość
o matko nie bież tego !!!!!!!!!!!!!!!!!1 te leki dawali stalinowcy w więzieniachy swoim przeciwnikom politycznym!!!!!!!!!!!!!1 ten lek ogłupia, zupełnie pozbawia człowieka rozumu i wolnej woli, robi z niego warzywo !!!!!!!!!!!!1 powinien być zakazany !!!!!!!!!!!!!!!!! w szpitalach daje się go agresywnym, biednym pacjentom aby im zamknąć "pysk" na kłódkę

Gość gość
niedługo nie bedzież mógł samodzielnie utrzymać kubka z herbatą w dłoni, bo ten lek usztywnia mięśnie.ODSTAW to ŚWIŃSTWO !!!

Gość gość
no właśnie też czytałam opinie, podobno chojowy, jutro idę i tak do innego psychiatry. A już byłam u dwóch wcześniejszy przepisał mi Risset (Risperidon), wzięłam tylko 1 tabletkę

Gość gość
Łoooo jezu pomyliło mi się, nie haloperidol tylko substancja czynna Risperidol czyli drugi lekarz znów to samo mi przepisał, nosz k***a;/

Gość KisiaF7731
Uzywaliscie preparatu co sie nazywa Risset? No bo wyszukiwalam danych dotyczacych tego leku i postanowilam Was zapytac. Moze moglibyscie cokolwiek napisac mi o tym leku? Warto go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tutaj jest troche komentarzy o Risset: http://www.listalekow.pl/risset/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie i roztrwonic bezsensownie sianko, dlatego licze na Wasze sugestie. Dzieki za wszelkie porady.

Gość Natka43
Ja już trzy lata przyjmuję Haloperidol i ze skutków ubocznych zauważyłam tylko to, że zdaża mi się zapominać o tym co niedawno robiłam, ale nie wiem czy to wina tego leku. Boję się jak czytam opinie innych na ten temat.