Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam cudowna corke

Miał być koniec ale dopiero poczułam smak prawdziwego życia

Polecane posty

Gość Mam cudowna corke

Witam, nie będę sie rozwodzić na temat tego kim jestem. Napisze krótko, matka dwójki niemalże dorosłych dzieci, do niedawna, jak mi sie wydawało, szczęśliwa mezatka, a teraz rozwodka. Jak sie okazało, mój mąż prowadził od wielu lat podwójne życie, o czym dowiedziałam sie rok temu. Szok i niedowierzanie. Ale stało sie i choć było cholernie cieżko to dziś znowu tryskam energia i czuje sie jak szalona szesnastka, a to wszystko dzięki mojej córce. Jakiś czas temu pokazała mi czad i odkąd tam pisze moje życie nabrało kolorów! Drogie kobiety, nie zalamujcie sie tylko korzystajcie z życia po rozstaniu! Ja teraz ciagle czaduje i co i rusz spotykam sie z różnymi facetami. Krzywdy nikomu tym nie robię, a czuje sie jak za młodu. W sumie to przechodzę druga młodość!

Gość gość
czaderskie prowo z tym :classic_cool: :o

Gość gość
przy odrobinie szczęścia i znajomości angielskiego może nawet poznam jakiegoś pana z Czadu albo Nigeru

Gość Mam cudowna corke
??

Gość Mam cudowna corke
Mogę wam polecić strony na których ja czaduje. Jest tam dużo poważnych i przystojnych mężczyzn, którzy tak jak ja upiejszaja swoje życie. Naprawdę warto!

Gość Mam cudowna corke
Halo drogie panie! Nue bądźcie ponure. Porozmawiajmy o naszym życiu!