Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co POLECACIE Z LIDLA DOBREJ JAKOSCI

Polecane posty

Gość gość
parowki i kaszanke dla psa:)

Gość hermionaona
ale do jedzenia, kosmetyki, chemia?

Gość gość
DO JEDZENIA I CHEMIA.. A TUNCZYKI DOBRE TAM SA??

Gość gość
Ja lubię pieczywo z Lidla, paluszki rybne moim zdaniem jedne z najlepszych na rynku, fasolę z kiełbasą w słoiku (mój ulubiony tani obiad), więszość wędlin (nawet najtańsze parówki z MOM-u smakują jakoś lepiej), twarożki smakowe, gotowe surówki np. z buraków, lody za 99 groszy a bardzo smaczne. Nie polecam: jogurtów, kefirów, śmietan (jakoś mi nie leżą), kawy tej najtańszej (nie da się pić), mrożonek typu warzywa na patelnię (lepsze i tańsze w Biedronce lub Realu), groszku i fasoli w puszcze (nie wiadomo po co sypią tam tyle cukru), papieru toaletowego (nie pasuje mi paczkowanie po 4 :) ), płynu do płukania ust (nakrętka jest tak skonstruowana, że często się zacina, męczysz się a w efekcie sporo wylewasz), ryżu w torebkach.

Gość gość
A TUNCZYKI SA DOBRE TAM CZY LEPSZE Z BIEDRY?

Gość gość
to prawda pieczywo mają pyszne. zwłaszcza bagietki czosnkowe, rogaliki, ciastka francuskie z nadzieniem, mmm...

Gość gość
paluszki rybne, mintaj w panierce, zupy z mrozonki, lody rozki cytrynowo maślankowe, lody na patyku czekoladowe w czekoladzie za 1,69, pasztet pikok z czosnkiem niedźwiedzim, kiełbase surową, czekoladę fin care, bagietki, chleb słonecznikowy, przyprawy typu liśc laurowy, ziele angielskie

Gość gość
aa i salatke sledziową z buraczkami