Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dlugo wychodza zeby trojki ja chyba zwariuje z moim dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Nic nie pomaga, a ja padam na pysk od marudów i nieprzespanych nocy. Czuję się wykończona. Pomaga tylko ibuprofen, nic innego, ale nie mogę faszerować dziecka tym świństwem. Maja córka ma wiecznie podkrążone oczy z tego zmęczenia, a ja wyglądam jak cień. Czwórki szły jej wszystkie na raz od końca lutego a wyszły w sierpniu, oczywiście skończyło się infekcją dziąsła. Od czerwca idą jej wszystkie kły i jeszcze nie wyszły. Dziąsła jej wyglądają jakby miały zaraz eksplodować! Jestem w kontakcie z dentystą, który uważa że ona tak ma i każe mi dawać ibuprofen jak jest bardzo źle, ale bardzo źle jest ciągle!!!:( A my się wykańczamy. Wiem że ten wpis nie pomoże mojemu dziecku, ale potrzebuję wyrzucić z siebie to bo nie daję rady:(

Gość gość
homeopatii próbowalas? jesli nie to koniecznie wypróbuj-polecam Camilie Boiron oraz granulki Osanit jest jeszcze Chamomilia Dagomed 44-tez wiele mam sobie chwali to leki bez dzialan ubocznych i bez ryzyka przedawkowania

Gość gość
o jej..wiem co czujesz!Naszej córce wychodziły zęby dosłownie masowo do tego doszła infekcja jamy ustnej, dziąsła były przekrwione i opuchnięte. Mała praktycznie non stop płakała w dzień i nocy, gorączkowała. Przeszło jej jakoś po tygodniu, dostała doustnie leki. Ale to był koszmar..

Gość gość
tak próbowałam chyba wszystkiego, czopki, proszki, żele, psikadła jakieś. W sumie w ciągu dnia daję jej leki homeopatyczne, dzięki którym jest odrobinę lepiej, ale nie mogę powiedzieć żeby dziecko się po nich normalnie bawiło.

Gość gość
acha i dodam że nie chciała nic jeść ani pić, myślałam że wykończę się psychicznie.

Gość gość
Lekarze nie rozumieją że niektóre dzieci bardzo się męczą. Byłam u wielu lekarzy i każdy mnie spławiał:( Mieszkam w UK za dwa tygodnie lecę do polski, więc będę rozmawiać tam z lekarzem na ten temat. Tak bardzo bym chciała żeby to ząbkowanie się skończyło:(

Gość gość
I jeszcze dodam że mam polskie leki bo moi rodzice przyjeżdżają do mnie i przywożą leki z pl po konsultacji z lekarzem.

Gość gość
rozumem Cię..u nas na początku był katar, potem pojawiła się biegunka nocna, a teraz zapalenie jamy ustnej...

Gość gość
U nas gorsze były czwórki, trójki wychodziły jakieś 2 tygodnie.

Gość gość autorka
współczuję Wam i sobie:( Super że dwa tygodnie, to na prawdę nie długo. Moja córka ma bardzo dziwne to ząbkowanie, pęka dziąsło że czuć ząbek bardzo dobrze (ostry kiełek) i na następny dzień już znowu zarośnięte i nie ma zęba;/ Jeden z zębów pękał jej tak 4 razy zanim wyszedł do końca;/

mój synek ma 6,5 m i 4 zęby wyrżnięte - dwie dolne jedynki, dwa górne kiełki, a dodatkowo mu właśnie wychodzą dwie górne jedynki / jedna już prawie prawie/ i dolne siekacze pozostałe - też jest masakra, bardzo mi go szkoda, bo widzę, ze w nocy się meczy nie może spać, a od rana są jęki i wkładanie wszystkiego do buzi :( na sekundy dosłownie pomagają zimne gryzaki, daję mu ibufen ale też nie chcę go faszerować :(

Gość gość
Kurcze jak to czytam to bardzo wam i waszym dzieciom wspolczuje, moka corcia ma 14 zabkow 17 miesiac teraz jej idzie i jedyna wada przy zabkowaniu bylo slinienie sie nigdy nie plakala, nie meczyla sie a o biegunce to w ogole mowy nie bylo zal tych malych istotek a rodzic przezywa jeszcze bardziej Pamietam jak kiedys chyba raz zamarudzila i podalam jej zel na zabki on tak je znieczulal, a mala byla zdziwiona ze ulge poczula :)

Gość gość
a próbowałaś BABY ORAJEL GEL? dostępny tylko przez net, np na e- bay. Jest baaardzo dobry

Gość gość
tez polecam baby orajel, to jest cud na zabkowanie

Gość anetka L
Niedzwiedzkiemu z Trójki już dawno wyszły, głupia kozo :P

Gość gość
Nie slyszalam o tym jutro zerkne na necie. dzieki wam:-) uciekam teraz spac poki corcia spi. trzymajcie sie:-)

Gość gość
nam tez zeby dawaly popalic, przy najgorszych gornych 3 biegunka trwala miesiac... Nieprzespane noce, slaby apetyt, z niepokojem mysle o 5, bo te dopiero przed nami

Gość martakozlowskamarta
Nasze Maleństwo ma 3,5 miesiąca i wychodzą jej dwie górne trojki. Śpi w nocy na szczęście. W dzień masakra. Podaje przeciwbolowe leki- bo po co męczyć dziecko i siebie razem z nim?