Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacaimienia

Jakie imie nadac corce

Polecane posty

Gość poszukujacaimienia

Hej wszystkim, podajcie typy imion które dałybyście swojej córce :) nie mam pomysłu na imię dla swojej, w każdym się czegoś doszukuje i codziennie mam inne typy... Może z waszą pomocą wybiorę odpowiednie :) Dzięki za odpowiedzi a osobom chcącym dokuczyć i obrazić z góry dziękuje...

Gość gość
po co zakładasz ten temat jak 2 tematy wyżej piszą o tym.Wystarczy wejść i poczytać

Gość gość autorka
Moja córka Nadia. Dodam że nie znam żadnych Nadii, Nikol i Vaness (nie wiem jak to się pisze) wiec nie wiem gdzie jest ich aż tyle. Z resztą nie obchodzi mnie to, mam poważniejsze sprawy niż zajmowanie się zdaniem kafeterianek. Dla mnie imię to imię i tyle, nie ma gorszych i lepszych, są po prostu różne.

Gość gość
nadia to jak dla ruskiej prostytuty

Gość gość
Jeśli ty nie będziesz zastanawiać się nad zdaniem kafeterianek (czy jakiejkolwiek innej grupy ludzi), to twoje nieszczęsne dziecko z takim zdaniem będzie się musiało skonfrontować. Chcesz bowiem czy nie, to nie chomika w domowym terrarium nazywasz, ale człowieka na którego imię ludzie będą reagować. Lepiej żeby to nie było imię z d**y.

Gość poszukujacaimienia
Chodzi o to że każde imię jest inne i coś znaczy :) ale ja nie potrafię wybrać codziennie inne pomysły a chciałabym już mieć tą pewność co do tego jak będzie nazywać się moja córka :)

Gość gość
To sie kojarzy tylko ludziom z takich wlasnie rodzin. nie mieszkam w pl i nie zamierzam wiec nikt mojej corki nie bedzie wyzywal. to nie bedzie jest tylko rosyjskie imie a miedzynarodowe a ludzie tutaj sa na tyle rozwinieci ze nie oceniaja ludzi powierzchownie. jestescie zwyklymi prostakami i tyle ze tak uwielbiacie wchodzic z butami ludziom w zycie. po prostu chamstwo.

Gość gość
Z reszta nie ma co tlumaczyc bo dla niektorych sa to tematy nie do pojecia:-) ide spac wiec zycze milej nocy.

Gość gość
A masz chociaż jakieś typy? Z czego można by wybierać? Bo tak to dostaniesz propozycje zarówno takie jak Anna czy Katarzyna, jak również Kunegunda, Franciszka, Stefania, Ksenia czy Nikola. A to wszystko imiona z różnych bajek. Więc może się jakoś określ, jaka grupa imion wchodzi w grę, może masz jakieś imiona, z których nie możesz wybrać.

Gość gość
daj jej na imię Marlena;) ładne nieczęsto spotykane :)

Gość iga iga iga
Iga