Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikusia

Brunecie w wieczorowym deszczu

Polecane posty

Gość fikusia

schron sie pod moim parasolem:)

Gość gość
fikusia, to Ty jesteś fiku mikuu?

Gość gość
Tchórz k***a a nie fikuu, gówniara... Idź grzyby zbierać, z tym twoim brunetem najlepiej

Gość gość
I ty masz k***a 24 lata...?

Gość gość
No jesteś wreszcie...dzisiejsi bruneci maja damy głęboko w poważaniu, nie przyszło Ci to do głowy? Facet nie odda Ci swojego płaszcza, nie skryje Cie pod nim, bo po I jest gruby i zapasiony, bo chleje za dużo piwa przed TV i żre golonki...a po II jest zbyt wygodny aby to zrobić. Chce mieć cały płaszcz dla siebie

Gość gość
Co Ty się k***a ze średniowiecza urwałaś...Myślisz że dzisiejsze chłopy to rycerze na białych rumakach...To chłopy o wielkich d****h...i pryszczach na nich, śmierdzący potem i piwskiem...

Gość gość
Nie da Ci płaszcza nawet kawałka...guzików za mało...W d**ę se schowa płaszcz a Ci nie da...Zrozum to, kobieto. A nie myślałaś o szatynie?

Gość Tommek
Witaj Fiku! Wyjaśnij mi dlaczego zakładasz te ciągle tematy o brunetach. Dlaczego nie ruszysz w teren, tylko ciągle te tematy zakładasz. Wyjaśnij to, proszę. Pozdrawiam.

Gość gość
Bo Fiku to j****a gówniara, z obsesją depresyjno - maniakalną...Szatyni to dżentelmeni, nie jak bruneci, ch*je...

Gość gość
No, fiku, k****, mów

Fiku miku jest jak Titanic na dnie morza - zewsząd skorodowała się brunetami i tak stoi.

Gość Tommek
Dlaczego ja obrażacie ?? Mozę po prostu jest bardzo wrażliwą osobą.

Gość Tommek
Ale może będą w jakimś klubie/pubie/kinie/bibliotece/muzeum ?? Do wyboru, do koloru :)

Gość Tommek
A tak w ogóle to ile Ty masz lat?? A tak nawiasem ujmując na Kafe tym bardziej nie znajdziesz;p A które z tych wymienionych miejsc odpowiada Ci najbardziej ??

zależy do czego, w bibliotece spędzam zazwyczaj minutę, czmychając ze zdobyczą, z kolei w pubie mogę spędzić cały wieczór, każde z tych miejsc mi odpowiada.

Gość Tommek
A co tam ostatnio ciekawego przeczytałaś ?? :)

Gość gość
Tomek, ona ma 24 lata, nie słuchałeś...Poza tym k***a niech się na szatynów przerzuci jak brunetów nie ma...I k***a pytanie, czy ta laska ma jakieś problemy w ogóle czy co?

Gość Tommek
Przepraszam, ale ja na kafe nie przesiaduje śledząc każdy temat. nie mam na to czasu i ochoty. Po prostu tu można spotkać inteligentnych, mądrych ludzi, którzy są jak perełki pośród rozlewającej się tu fali agresji, nienawiści i chamstwa.

Gość gość
Własnie pije Perłę...hehe Perełka...Ona k***a dopiero tu przesiaduje. Teraz chyba miała kryzys bo nie było jej kilka dni...A TY co k***a? Rycerz?

Gość Tommek
Rycerzem nie jestem, ale proszę jej nie obrażać. Za tym, nickiem znajduje się żywy człowiek ze swoją historią i problemami takimi czy innymi. Nie ma co powierzchownie oceniać.

Gość fikusia
Tommek, podziwiam Cię,,,Jak chcesz dam Ci mój nr tel...A fote masz?

Gość gość
Tomek zabawia się w rycerza, tomek o niewielu rzeczach słyszał...Wolnoć Tomku w swoim domku, ale na forum to juz nie bardzo...