Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz0000

Mały problem z dużą kobietą

Polecane posty

Gość gość
bo on nie chce się wiązać - chce ją tylko wybzykać (pod płaszczykiem intelektu)

Gość Magdaa26
Nie czytałam całego wątku, ale moje rady są takie: - nalegaj na seks, dąż do pieszczot, całuj ją, przytulaj. Kobiety tak naprawdę lubią natarczywych facetów, któzy chcą je przelecieć. Skoro rozmawiasz z nią na każdy inny temat, to ona chyba wie, że nie tylko o seks Ci chodzi - wyraź swoje uczucia, nie wiem czy już jej powiedziałeś że ją kochasz? Jeśli nie, to przynajmniej mów że Ci zależy, że jest wyjątkowa itd. - nigdy, nawet w formie pozytywnej, nie mów o jej nadwadze! żadne tam "mój pączusiu", "jest za co złapać", "nie lubię figury modelek". Myślę że wręcz najlepszym komplementem będzie, gdy ona kiedyś wspomni o swojej nadwadze, a Ty szczerze się zdziwisz o czym ona mówi (o ile ma lekką nadwagę, bo jak jest otyła to oczywiście nie uwierzy). - nigdy nie kupuj jej nic z ciuchów! - o swoim hobby mów, chociaż rozumiem że ona to odbiera jako atak. Ale nie zapraszaj jej na siłownię czy basen, bo to chamskie.

Gość gość
Porozmawiaj z nią:) Życze powodzenia:)

Magda - wszystko fajnie, ale mów za siebie. Ja skreśliłabym takiego natarczywego faceta.

Gość szczesliwa mimo wszystko
Niepotrzebnie tak naskoczyliscie na chlopaka, przeciez widac, ze nie zalezy mu tylko na seksie. Gdyby tak bylo to znalazlby sobie bez trudu jakas dziewczyne na jedno bzykanie i po sprawie. Po co mialby tracic czas, w tym przypadku 3 miesiace a to nie jest malo, gdbyby chcial tylko seksu. Moze zle wszystko ubral w slowa, ale ja nie widze tu zlych zamiarow z jego strony. Autorze, radzilabym odpuscic te rozmowy o randce na silowni, bo ona to odbiera inaczej, na pewno pomyslala, ze przeszkadza ci jej te kilka zbednych kilogramow, wiec dlatego unika tematu i moze byc tak, ze to ona zakonczy pierwsza wasza znajomosc, zanim ty przejrzysz na oczy. Docen to, co masz!

Bez przesady, 3 miesiace wydaja mi sie troche dlugo na jakiekolwiek pieszczoty. tez lubie porozmawiac o cwiczenia I suplemantach, cwicze 6 dni w tygodniu,nawet w ciazy I nie jestem jakims tam pustakiem. mam wyksztalcenie I inne hobby. nie bylo takiej sytuacji w ktorej by do czegos doszlo? seks jest wazny w zwiazku. jestem mezatka od 9 lat I dosyc szybko zaczelismy wspolzycie a jestesmy bardzo szczesliwi. Nie przejmuj sie negatywnymi poradami. robimy tak to jest zle, inaczej tez nie dobrze.i tak w kolko. porozmawiaj z nia . powodzenia

Gość gość
zapaśło się kolejne świńsko znów?