Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nie dajcie sobie kiedy wmowic ze wszczepienie czipa to dla waszego

Polecane posty

Gość gość
Czy to sie da powstrzymac? Musi sie dac. Wolalabym umrzec niz zyc w takim totalitarnym swiecie, gdzie bede tylko pracowac dla korporacji za kawalek chleba.

Gość gość
Aż z ciekawość się zarejestrowałem na tym portalu. Boże jak ten film pokazuje chociaż 1% prawdy to aż strach się bać :(

Gość gość
Nom, aż wolę wierzyć że to tylko internetowe informacje, ale kto wie, aż włosy stają dęba

Gość gość
Widziałem już ten film kiedyś, myślę że jak ludzie będą protestować jak np. w prawie ACTA to może uda się to zatrzymać.

Gość gość
Jesli u nas w kraju ludzie nie potrafia wywalczyc obnizenia wieku emerytalnego, to nie wiem jak beda protestowac przeciwko temu. Chyba ze cos zaskoczy... Niestety starsze pokolenie nie czyta, nic nie wie i zyje z dnia na dzien.

Gość gość
te wszystkie filmy takie jak chocby Elysium to niestety nasza przyszlosc ! do tego dazy kapitalizm na calym swiecie zniewolic czlowieka sterowac jego zyciem wiedziec o kazdym jego ruchu o wszystkim co posiada a to cale gowno przyszlo z USA

Gość gość
http://w w w.youtu be.com/w atch?v=Pa HdGG DNh7k Tylko pousuwajce spacje. To wszystko jest tak przerazajace. A to tylko skondensowane informacje.

Gość gość
Przecież to jest przerażające co oni szykuję dla nas, sami zobaczcie jak nie wierzycie: http://goo.gl/7Ff0rN *********** Straszne :/

Gość gość
No tak, coraz wiecej jest filmow sci-fi , ktore pokazuja wizje przyszlosci taka, niby ze to rozrywkowe filmy... A w telewizji beda pieprzyc o katarzynie w. czy inne pierdoły zamiast przekazywac, co sie dzieje na swiecie. No ale przeciez media sa w rekach wladzy.

Gość gość
Już DAWNO mieli wszczepiać , wiele lat temu też o tym pisano i co . gówno jak widać, nadal nic nie mamy wszyte w łapach ni we łbie;)

Gość gość
Dawno tzn kiedy? Bo ja o tym wiem dopiero od afery z acta, kiedy w necie zaczely pojawiac sie rozne rzeczy. Ale co sie dzieje innego - chemtrails, monsanto i ich zywnosc, falszowanie historii, zabijanie osob ktore sie sprzeciwiaja, to juz sie dzieje.

Gość gość
pierwszy raz jakieś ponad 10 lat temu, przeczytane w ksiażeczce pożyczonej od jakiejś obcej osoby , autorem jest chyba John Leary czy jakoś tak