Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary dom

Dlaczego niektorzy ludzie na tym forum sa tacy chamscy

Polecane posty

Gość Stary dom

Czy czuja sie lepiej jesli anonimowo sie na kims wyzyja? Czy sami maja jakies kompleksy, ktore staraja sie wyleczyc poprzez ponizanie innych?

Gość o Terenia o
szkaradne polczyny poprostu wylewaja gniew na Polakow za to ze publikuje ich szkaradne ryje i niby to ich boskich partnerow.

też o tym myślałem. Może nieszczęśliwi ludzie potrzebują widzieć i czynić innych bardziej nieszczęśliwymi, aby poczuć się lepiej.

Gość Stary dom
Wlasnie o takie chamstwo mi chodzi jak Twoje, Terenia. Naprawde nie szkoda Ci czasu na takie brednie?

Gość Stary dom
W inetrnecie kazdy jest anonimowy, wiec bez konsekwencji moze pluc na innych. Zastanawia mnie tylko czy ci plujacy chamstwem i pogarda dla innych ludzie wyrazaja swoje prawdziwe zdanie czy po prostu nie zdaja sobie sprawy, ze po drugiej stronie siedza zywe osoby a nie tylko kafeteryjne nicki?

Gość 0 Terenia 0
13.09.13 [zgłoś do usunięcia] o Terenia o szkaradne polczyny poprostu wylewaja gniew na Polakow za to ze publikuje ich szkaradne ryje i niby to ich boskich partnerow." Mojej skromnej osoby nie publikujesz :classic_cool: Ale jakbyś mnie zobaczył to zatrzepałbyś się na śmierć pod moją fotkę :classic_cool:

Gość gość
Terenia, idź już spać, dziecko!

Gość o Terenia o
pomarzyc chociaz na forum sobie moge :)

Gość 0 Terenia 0
13.09.13 [zgłoś do usunięcia] Stary dom nie zdaja sobie sprawy, ze po drugiej stronie siedza zywe osoby" Pier.dolisz :classic_cool: Ja cały czas myślałam, że piszę z botami :O A to w takim razie przepraszam wszystkich tu obecnych :O:classic_cool:

Gość Stary dom
Wiec Tereniu, moze wyjawisz nam powody swojego chamstwa? Dlaczego spedzasz dni na forum obrazajac ludzi?

Gość gość
nie robmy z szamba perfumerii, taka jest konwencja tego forum, nie ma co sie przejmowac za bardzo jakimis literkami wyswietlanymi na monitorze, nie chcesz sie taplac w gnoju, to idz na spacer Stary domie, a to chamstwo to najczesciej z frustracji, wiadoma sprawa, czasem dla jajec

Gość wesola felicja
niekotrzy to pisza takie brednie, ze az sie prosza o durny odzew...

Gość gość
Ja już też mam DOSYĆ tego chamstwa, które panuje na tym forum. Człowiek nieraz zakłada temat bo ma problem i szuka porady, wsparcia a tu jeszcze ci naubliżają. Co za ludzie!

Gość gość
:D Powiedz mi slonko, czy gdybys uslyszala, powiedzmy przed drzwiami do poradni dla ludzi z problemami, takie dyskusje jakie maja tutaj miejsce, to czy weszlabys do srodka?:D

Terenia bywa ok. Nawet momentami zgadzam się z jej poglądami, chociaż w swojej walce o lepszą przyszłość kobiet niepotrzebnie obrywa się osobom postronnym. Może jednak w tym szaleństwie jest metoda; ogień ogniem? :)

Gość gość
jak to co za ludzie? prawdziwi Polacy!

Gość gość
Bo mogą:)

Gość gość
Prawdziwych Polakow to wymordowali hitlerowcy z komuchami na spolke z tymi ktorzy sie prawdziwymi Polakami nie czuli:D

Gość gość
" Terenia bywa ok. Nawet momentami zgadzam się z jej poglądami, chociaż w swojej walce o lepszą przyszłość kobiet niepotrzebnie obrywa się osobom postronnym. Może jednak w tym szaleństwie jest metoda; ogień ogniem? " Jesteś DEBILEM

Gość gość
Terenia to bot, kolejny projekt moderacji tak jak Przemek22 czy nastroszony k***s. Jej celem jest przyjście, zrobienie zamętu poprzez kontrowersyjne posty i podbijanie liczby wejść na stronę. Tak się dzisiaj kręci ''lody''

Gość gość
ograniczona inteligencja powoduje (w koncowej fazie) frustracje, gdzies ona musi ujść ;)

Gość Doktor Mosley rodzi
Też się zastanawiam nad tym chamstwem na forum