Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneTA__21

Mój chlopak mnie nie zaspokaja

Polecane posty

Gość aneTA__21

mój chlopak mnie nie zaspokaja jesteśmy ze sobą 2 lata, nie jest jak na początku, co zmienić? ja mam 21 lat on 23

Gość gość
pewnie pal tytoń,trawkę pije alkohol, siedzi przed kompem całymi dniami, żre jak świnia i wygląda jak wieprz, więc jego jądra nie produkują nasienia a stercze zawiesiny, w związku z tym nie ma potrzeby ejakulować do jakiejś tam wymagającej i luźnej piizdy, kumasz? Pogoń jego i siebie do zmiany trybu życia a seks zmieni oblicze. Nie ma nic za darmo, na dobry seks trzeba se zapracować.

Gość gość
dopóki twój chłopak nie zmieni trybu życia, musisz się zaspakajać sama dildem, lub zatrudnić w Agencji Towarzyskiej zwanej burdelem.Tam na 100% Cię zaspokoją i jeszcze zarobisz na tym.

Ja chętnie Tobie wtym pomogę, eżżeli taka forma pomocy Cibie interesuje. Mam podobny problem ze swoją partnerkąi dlatego tutaj się znalazłem, mam temperament, którego nie mogę wykorzystać wobec tego może się ktoś znajdzie, kto będzie chciął z tej okazji skorzystać pozdrawiam

Gość gość
do Robo73: co masz na myśli: teoretyczne rozwiązania czy rzetelna praktyka seksualna? Jeśli to drugie, to z przyjemnością, tylko ile bierzesz i czy dajesz gwarancję, a w razie "wpadki" zwrot kosztów z odsetkami? Podaj namiary, bo ja i koleżanka chcemy się zapisać.

Gość gość
Witam Jak najbardziej rzetelna praktykaseksualna , jakto zostało nazwane, nie biorę kasy, chcę dawać i czerpać jednocześnie przyjemność z obcowania z kobitą, która ma tak jak ja niespożyty temperament i ochotę na rózne eksperymenty. To ja proszę o podanie kontaktu i chętnie odezwę się na podany kontakt. Napiszcie coś o sobie.- skąd jesteście. Pozdrawiam

Gość gość
Robo73 stchórzyłłłłłłłł, boi się podać namiary. Chłopie, pozostaje Ci tylko własna rączka

Gość gość
A ja nie zaspokajam narzeczonej, powiedziala mi to i nie wiem co robić :(

Robo nie stchórzył, to ja mogę powiedzieć , że dziewczyny zdryfowały , bo nie mają nawet odwagi napisać skąd są. Moja propozycja jest nadal aktualna.

Gość gość
Ja Cię zaspokoję

Gość gość
namów go na trójkąt z innym facetem wtedy ciebie na pewno zaspokoją

Gość gość
znajdź sobie kochanka