Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globtroter73

Samobojstwo eutanazja Kto jeszcze zbiera sie na odwage

Polecane posty

Gość gość
Walnij sie w czolo i idz do kosciola!!!

Gość gość
Nie dziwi mnie wcale ze znajduja sie tacy ktorzy tylko by chcieli dokopac czlowiekowi niezaleznie od sytuacji. 7:26 a co tak Cie szokuje? Przeciez moj watek to pytanie o inne osoby w takiej samej sytuacji, gotowe tez to zrobic. To ze ktos mowi "skoro jestes zdecydowana to zrobic i tak bardzo tego pragniesz mozemy zrobic to razem bo ja tez..." to wg.ciebie namawianie do samobojstwa i straszny egoizm? Ciekawe pojmowanie... 7:20 Czlowiek pisze ze nie ma nikogo kto by sie martwil, wogole nikogo ZERO ludzi obok a tu jakies komentarze o dlugu wzgl.rodzicow. Jakim dlugu? Matka popelnila samobojstwo z milosci jak mialem roczek, ojciec umarl kilka lat pozniej. Dziadkowie umarli jeszxze kilka lat pozniej- wychowywalem sie prakt.sam Zaraz pewnie jakas madrala napisze cos w stylu "jasne, rodzina patologiczna" nie wiedzac nawet co to slowo oznacza i nie odrozniajac go od chocby dysfunkcyjna. Zreszta jaka rodzina do cholery? Puste slowo. Koniec, wiecej nie dam sie sprowokowac. Jesli ktos mysli podobnie to wie co robic i jak sie skontaktowac. Jesli ktos chce pomoc w 'ogarnieciu tematu' to tez bedzie wiedzial.. Calej reszcie kpiarzy i wszystkowiedzacych najlepiej -dziekuje. Bez was swiat jak widac nie moglby istniec, beze mnie tak

Gość gość
8:35 A widzisz ze jednak mozna tak to zrobic. Problem w tym ze nie kazdego stac na to by odchodzic w asyscie lekarzy z tego swiata. Slono trzeba za to zaplacic. Slono jak na nasze standardy i realia. Za to jednak masz 'gwarancje' spokojnej i bezbolesnej smierci.