Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezimienna98

jestem tylko koleżanką czy kimś więcej

Polecane posty

poznałam go dokładnie na dożynkach w sobotę razem z jego kolegą.. przedstawiliśmy się podając sobie dłonie... on jest strasznie wysoki chyba 2 metry .. a ja zaledwie 160 cm ... później przyszedł w obecności kolegów na ławkę gdzie siedziała moja siostra obok z jego kolegą ... gdy oni poszli tańczyć a ja zostałam z jego kumplami i nim to w pewnym momencie zaczęliśmy wszyscy gadać o tym ile bym im dała lat ... i on się drugi w "kolejce" ustawił abym oceniła jego wiek z wyglądu.. było ciemno a ja nie widziałam troszkę jego twarzy i on się mnie spytał o wiek a ja powiedziałam, że 20 a on uśmiechnięty od ucha do ucha zaczął się troszkę śmiać i powiedział, że ma 18.. przedwczoraj go dodałam do znajomych na fb i ku mojemu zdziwieniu napisał do mnie " jak chcesz to napisz ..." i podał mi swój numer telefonu.. (napisał to samo mojej siostrze ale potem dopisał G jakby chodziło o przezwisko jego kumpla a obecnie chłopaka mojej siostry) ja napisałam tylko czy to jest jego numer tel. bo nie byłam pewna a potem od odpisał że tak... napisałam do niego esa po czym zaczęliśmy pisać smsy i zapytał się mnie "znamy się z ... (miejscowość) co nie? " ja odpisałam że tak ...pisaliśmy esy do siebie aż w pewnym momencie nie odpisał na wiadomość i nic więcej nie pisał... przyszłam po szkole do domu a on wszedł na fb i napisał do mnie że przeprasza ale mu się telefon rozładował ...potem dalej pisaliśmy ze sobą i się pytał o mój wzrost i o muzykę jaką słucham ..pisaliśmy z jakąś godzinę potem napisał, że musi iść i że później się odezwie wieczorem... ale był na fb i nic nie napisał (możliwe że był zajęty) będę jechała z siostrą na zawody gdzie on i jego kumple będą brali udział..

Gość gość
ile masz lat 12?

Gość gość
Jestes tylko kolezanka. Nie wyklucza to jednak tego, ze z czasem mozesz stac sie kims wiecej. Po jednej rozmowie nie mozesz byc kims wiecej;)