Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Mam iść na kurs na 8 godzin dziennie

Polecane posty

Gość LoOoOser

Chyba tego nie wytrzymam. A kobiety to zło.

Jeszcze mam się elegancko ubrać, a w spodnie od garnituru nie bardzo się mieszczę.

Kasy nie dostanę, ale też za porzucenie nic nie będę płacił. Może po tym być robota, ale to chyba nie jest pewne. Pewnie pójdę w poniedziałek, ale wytrzymać będzie ciężko, bo się szybko męczę. Jeszcze mam na 7:30, będę wykończony.

Gość gość
to co ty będziesz tam robił, wory z cementem nosił? mi się wydaje że ty tak naprawdę nie chcesz tam iść oj chłopie, chłopie.

Rok temu chodziłem na kurs na 9 i 4 godziny tylko, a i tak byłem zmęczony nieźle.

Nie ma szans, żebym pracował i się jeszcze umawiał. Będę wracał z pracy, czy kursu i leżał w domu. Dla mnie to trzeba chyba w totka trafić.

Gość prawi27
maciek bzdury pieprzysz ja mam dochody a dziewczyny dalej nie mam. tak naprawdę żeby mieć laskę trzeba umieć bajerować. znam typów którzy siedzą na zasiłku, chleją, a kobietę mają.

Gość prawi27
pozdrowienia dla Polprawu z Sępólna Krajeńskiego :classic_cool: 🖐️

Gość prawi27
cholerne bezrobocie ciekawe czy programu pisu przewiduje coś dla małych miasteczek np dla mojego. ten narodowy program zatrudnienia pewnie i tak będzie realizowany w wielkich miastach jak warszawa poznań gdańsk, a małe miasta i tak gówno z tego skorzystają.

Gość prawi27
ja z mazur, mieszkałem tam przez 15 lat. mam rodzinę w takim mieście co się nazywa węgorzewo, na mazurach. tam to dopiero jest bezrobocie 30%

Gość prawi27
moim zdaniem to trzeba zlikwidować zbędne podatki takie ak dochodowy i cit. znieść pozwolenia i koncesje na zakładanie firm z obniżyć resztę podatków i składki na zus, a w dalszej perspektywie znieść przymus ubezpieczeń

Sekretarz PolPrawu z Wrocławia pozdrawia! No tak, taki offerma, PBW, czy Darker mają niezłe dochody, mieszkanie, samochód a i tak są starymi prawikami. Niekoniecznie jest tak biegunowo Maciek. Może być bezrobotny, albo pracujący od czasu do czasu, ale zadbany, z bajerem, to pewnie niejedną fajną może wyrwać, chociażby na romans. Ale wiadomo kasa na normalny związek musi być i na rodzinę.

Gość gość
looooser zrezygnuje

Gość gość
looooooser ma filozofię jak się dorobić a się nie narobić

Dokładnie, Ferdek to mój idol. Tak samo mama mi teraz mówi, że razem będziemy przed 7 wychodzić, jak Halina Ferdkowi, że o 5 chyba. :D Jak mu załatwiła pracę w kotłowni szpitala. Ona taka szczęśliwa, a on załamany.

Gość w1ieslaw
wedlug mnie trzeba czegos wiecej zeby zarabiac kase. ja ide na 3,5 letnie studia gdzie bede musial sie duzo uczyc. jak uda mi sie skonczyc to licze na etat 2200 zł na miesiac a w przyszlosci dorabianie na prywatnej dzialnosci

Gość w1ieslaw
Ja mam 31 lat i stawiam na szalę oszczędności. Potem może jakaś pożyczka. Rezygnacja z niektórych przyjemności. Zeby opłacić te studia. To jedyna szansa aby zacząć żyć

Ja to jestem jak Ferdek Kiepski. Czasem mam jakieś pomysły, ale ogólnie to mi się nie chce.

Gość aryanna
Ja tez ogladalam na polsat news mam nadzieje ze chociaz czesc zwiazkowcow oprzytomnieje i zagłosuje na nową prawicę. pan Janusz KM - jeden który wyszedł do ludzi. Tusk i Kaczyński by zwiali. x Argen, dzieki za odp. jestes super.

Gość gość
ciekawe czy offerma bierze udział w manifestacji