Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka2424

staż w aptece za darmo

Polecane posty

Gość nitka2424

Bardzo proszę o informacje:) Czy ktoś z was miał za darmo staż w aptece? Nigdzie nie mogę sobie tego załatwić. a muszę odrobić staż. jestem tech. farmacji. stracę prawo do wykonywania zawodu jeśli nie odrobię stażu Na czym właściwie to polega z punktu widzenia ekonomicznego/rozliczeniowego apteki?? Czy jest to możliwe w aptece sieciowej w której kierownik apteki ma nad sobą przełożonych? Bardzo serdecznie proszę wszystkie mądre osoby o podpowiedź:)

Gość nitka2424
Bardzo serdecznie was proszę o pomoc

Gość nitka2424
Jest tu ktoś?? bardzo proszę żeby ktoś się wypowiedział

Gość gość
moja koleżanka robiła za darmo, tak to już jest po farmacji

Gość Pollaaaa
Ja słyszałam tylko że tak odrabiają z braku miejsca w aptekach i funduszy w pup. I podobno coraz częściej.....

Gość gość
Staż w aptece musisz odrabiać jako dwa lata na pełnym etacie, więc jak za darmo? Za darmo to wolontariat więc nie masz świadectwa pracy. Staż z UP to owszem niektórzy dostają, ale można dostać maksymalnie dwa razy po pół roku więc rok w papierach masz a gdzie jeszcze rok? W ciągu pięciu lat musisz mieć udokumentowane dwa lata pracy. Jak się nie wyrobisz to masz po zawodach.

Gość kdd
Ja jestem w takiej samej sytuacji jak ty ,nigdzie nie mogę załatwić stażu ,mieszkam w małym mieście ,gdzie otwiera się coraz więcej aptek a ja wciąż nie mam stażu.Ostatnio byłam już tak zdesperowana ,że pytałam czy mogę za darmo ale nikt nie wyraził zgody pomimo tego ,że należy mi się bon stażowy z urzędu pracy (6 miesięcy płaci urząd +6 miesiecy pracodawca) Pocieszę Cię ,że z tego co się dowiedziałam ostatnio od niejednej osoby i czytałam dużo to nie ma ograniczeń jeśli o staż możesz odrobić nawet po kilkunastu latach

Gość Katarzyna

Każdy kiedyś zaczynał od stażu. Mój tez był darmowy, ale to było dobrych kilka lat temu w aptece w mojej miejscowości. Ale to zaprocentuje w przyszłości, bo dzięki takiemu doświadczeniu dostałam pracę w dr Zdrowie i teraz dobrze zarabiam i mam naprawdę satysfakcjonujące warunki.