Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic w życiu mi nie wyszło

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam beznadziejne studia, po których i tak nie mam pracy. Zresztą teraz widzę, że ten kierunek jaki wybrałam był kompletnie nie dla mnie, kierowałam się pasją i tym, że rodzice bardzo chcieli żebym miała studia... Teraz bym poszła do szkoły zawodowej. W miłości też mam pecha; trafiam na facetów, z którymi i tak wiadomo że nic poważnego nie wypali, a ja w to brnę łudząc się i tak kilka lat, a potem budzę się z ręką w nocniku. Zdrowie też szwankuje, mam nerwicę, jestem nieśmiała, nie potrafię o siebie zawalczyć, sprzedać się na rozmowie kwalifikacyjnej, zawsze przegrywam z przebojowymi osobami.

Gość gość
nie martw się, mam podobnie nie jestem szczesliwa ale smutna i zdołowana z każdym dniem coraz bardziej

Gość gość
nie wiem w sumie po co mam żyć dalej... ja nie żyję, ja jestem jak cień człowieka, udaję że żyję, nie wiem co zrobić ze sobą.

Gość gość
wiesz, najlepsza opcja to znalezienie pracy - masz prace, wychodzisz do ludzi, może kogoś poznasz, maszpieniedze i mozesz sobie zpozwolic na jakies przyjenosci nie wszyscy są źli i fałszywi