Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eufegenia

Dlaczego faceci nie lubia grubych kobiet

Polecane posty

Gość gość
no nie wiem czy nie lubią. Na studiach miałam 3 bardzo otyłe koleżanki, nie z lekką nadwagą tylko po prostu otyłe. 2 wyszły za mąż jako jedne z pierwszych naprawdę za fajnych facetów a ta 3 - wokół niej zawsze kręcili się jacyś faceci. To były kobiety ze "zwałami" tłuszczu na brzuchu, z 3 podbródkami, grube nóżki, grube rączki - a powidzenie miały :)

Gość dość ładna ale nie w typie
Ja już w końcu nie wiem jak to jest. Ja myślałam, że jestem o jakieś 15 kg za gruba jak na lansowane fit-standardy (nadwagę mam niewielką, nic mi się nie wylewa, kondycja niezła) a w mojej pracy są dwie dziewczyny, które ważą dużo więcej ode mnie, są sporo większe i facetów mają, jedna z nich jest mężatką - do tego nie są szczególnie miłe, raczej takie troszkę złośliwe i księżniczkowate... Może po prostu duże piersi ponad wszystko? Jedna z nich dodatkowo ma bardzo ładną buzię, ale u tej drugiej to tylko biust jest zgodny z tym co jest uważane za trendi i sexi.

Gość gość
gość dziś Miłe, kontaktowe, mężczyźni mają bardzo małe wymagania to kobiety patrzą na wygląd. Poza tym fajni faceci są dziś olewani przez większość kobiet. Szczególnie przeciętne i ładne uważają się za nie wiadomo co.

Gość gość
hmm ani za bardzo miłe nie były, tym bardziej kontaktowe...ja nie wiem w czym tkwił ich fenomen :)