Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Jesienna depresja

Polecane posty

Gość dołektotalny

Musze sie znowu wygadac. Jest weekend, ciagle pada, mam juz dosc tej szarej pogody, nic mi sie nie chce. Jak pomysle, ze w poniedzialek mam z nowu wstac rano do pracy, to mi sie flaki wykrecaja :/ Oczywiscie nie mam partnera, wiec nikt nie zabierze mnie na kawe, nie przytuli. Gdybym byla w zwiazku z kims fajnym, to moze siedzielibysmy teraz w jakiejs fajnej kawiarence i gadali o glupotach i nikt by sie nie przejmowal praca i pogoda. Albo wyjechalibysmy na tydzien do cieplych krajow. Eh pomarzyc dobra rzecz. Cwiczenia fizyczne pomagaja mi , ale tylko troche. A faceta jak nie umialam szukac, tak dalej nie umiem. Przytlacza was ta jesien? Nie brakuje wam milosci?

Gość gość
Ile masz lat?

28. Maciek, ja tez lubie, ale sloneczna, wtedy jeszcze mam energie do zycia. A w dni takie jak dzis (w Warszawie szaro-buro,zaraz bedzie padac pewnie znowu) to mi sie zyc odechciewa juz kompletnie.

Gość gość
Recepta: posprztaj mieszkanie, otworz wszystkie okna na osciez, wlacz dobra muzyke, wywietrz , zamknij okna upiecz pyszne ciasto. niech mieszkanie napelni sie zapachem ...obejrzyj dobry film

Maciek, wiem, ze to nie byl Twoj zamysl, ale mnie rozbawiles tymi dekoracjami swiatecznymi :D tzn. tak, z roku na rok sa wczesniej, ale jakbym zobaczyla choinki we wrzesniu, to bym chyba poszla do kogos z zarzadu i zapytala, czy wszystko u nich gra pod kopuła :D

Gość gość
Bredzicie jak potłuczeni. Kobieta ma 28 lat. I jest samotna. To stanowi sedno problemu. Sprzątanie, filmy i inne tego typu atrakcje są psu na budę...

Gość gość
chodzi nam o chwilowe popawienie samopoczucia

Ostatni gosc ma niestety racje. Ale w takim razie, to do konca moich dni bede miec juz taki humor albo nawet gorszy. Bo naprawde nie widze, w jaki sposob mialabym tej milosci jeszcze zaznac.

Gość gość2
Czytaj ze zrozumieniem! = nie jest samotna, tylko ma ochotę na kawę! ;)

Gość gość
milosc nie istnieje, niestety

Kevina to bym nawet obejrzala ;] ale w swieta to ja tu bede siedziec codziennie i zakladac wiecej tematow niz fiku, bo nawet jak pojde do galerii handlowej to wszedzie bede miala parki w swiateczno-kochliwych nastrojach. I tylko ja bede sama jedna z siatami ;)

Gość gość
z gory zakladasz ze za pare miesiecy bedziesz dalej samotna, czyzby bylo tak cale zycie?

Gość gość
Powiedz mi Droga Autorko co w takim razie zrobiłaś konkretnego w ciągu ostatnich dwóch miesięcy, aby kogoś poznać, słucham. xxxx Dodam, ze jestem sam, ale nikogo nie szukam, dlatego jestem usprawiedliwiony, ale Ty skoro szukasz, zapewne coś robisz w tym kierunku.

Gość ostatni gość
Ona ma tu raporty składać o swoim polowaniu na faceta?

Cale zycie to nie, ale od 3 lat mam takie podejscie, bo gdzie sie nie rusze, to sami zajeci (i kobiety i mezczyzni) ludzie, ktorzy zyja swoim zyciem. A co mozna zrobic w tym kierunku oprocz zapisania sie na portal randkowy? Tego nie zrobilam. Zagaduje do ludzi na fitnessie i silowni (bo tam chodze).

Gość gość
Można szukać i mieć pecha, ale najgorzej gdy się narzeka i nic nie robi w tym kierunku. Jeśli tak jest chcę jej to uwiadomić, ze trzeba działać.

Gość ostatni gość
Nic? Nigdy? Z nikim?

Maciek, naprawde zabawny jestes jak nikt :D no w okresie swiatecznym w galeriach czuje sie jak pani marta z biblioteki wlasnie ;p nie obrazajac bibliotekarek, bo te ktore znam, to tez mezow maja ;p

Gość gość
hej, mnie też ta pogoda zdołowała. wczoraj po południu się tak zasmuciłam z tego powodu.

Kursy moze i dobra rzecz, ale czy Ty Maciek wierzysz, ze sa w Polsce faceci, ktorzy maja te 30 lat, sa wolni jakims cudem i spelniaja te wymogi, ktore Ty w jakims temacie postawiles potencjalnej zonie?

Gość Mikimi01
Maciek wcale taki zabawny nie jest, przyjęłaś sobie, że jest fajnym facetem, by sobie humor poprawić - tak obiektywnie.

Ja akurat jestem z tych, ktorzy nie zapraszaja ludzi do znajomych jak leci, bo kiedys bylismy w podstawowce razem. Jesli czyjes foty mnie irytuja, to je wylaczam i nie ogladam ;)

No wiec wlasnie, wolny 30letni facet na poziomie jest jak ufo - ktos kiedys widzial. Wobec tego szukam sposobu jak spedzic reszte zycie i sie nie zalamywac, chociaz to chyba nieuniknione.

Gość ostatni gość
Ufoludki jednak są wśród nas. ;-)

Gość Mikimi01
Widzisz, wyczuwa Cię i do Ciebie lgnie, bo wie, że jesteś w potrzebie i chciałby na tym skorzystać.

Gość ostatni gość
Ten Argen nie jest głupi...

Argen, ale czemu facet 30letni na poziomie mialby nie znalezc sobie kobiety? Tzn moja definicja faceta na poziomie, zaklada m.in. ze facet nie ma fobii spolecznych (czyli nie boi sie odezwac do kobiet, a jak juz sie odezwie, to nie jest to mowa żula z Powisla), pracuje, ubran nie wybiera mu mama i babcia.

Gość pikna gosciowa
Ja lubię te porę roku. Nie mieszkam w Polsce, tu jest jeszcze ciepło, ale nie gorąco, nie ma duszącego upału. Wychodzę z córeczką na plac zabaw, bawimy się, łatwo tam też nawiązać znajomości z innymi mamami. Po południu mała śpi a ja sobie odpoczywam koło męża lub sama:)