Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Jesienna depresja

Polecane posty

Gość abdul wisimulacha
przeciez dolek chadza na fitness takze jej to nie grozi;)

Gość abdul wisimulacha
a to juz by trza bylo jej spytac, ale z tego co pisala nie chodzi sie tam prezyc przed chopakami bo ponoc nie ma zadnych godnych uwagi:P

Gość abdul wisimulacha
nie wiem czy dolek jestes zmotoryzowana ale wspomnialo mi sie, kiedys jechalem za laska ktora na obwodce rejestracji tam na dole gdzie niektorzy umieszczaja smieszne hasla reklamy itp miala jakos smieszny tekst w stylu ze szuka fajnego faceta:) moze to jakis sposob bo szczesciu trzeba troche dopomoc?:) bo koszulka z takim haslem to juz chyba objaw desperacji:P

Gość abdul wisimulacha
hahahah:D czytalem ze kiedys byl taki koles co w ten sposob swoje cv zaoferowal pod siedziba firmy do ktorej sie ubiegal:) i to chyba nawet bylo w wawie:) tez mozna powiedziec ze byl zdesperowany ale z tego co pamietam cel osiagnal:) dolek ponoc kase jakas ma takze koszta biboardu chyba ja nie przeraza:)

Na silownie tez chodze ;) Ale tam tez albo wszyscy zajeci albo pochlonieci cwiczeniami albo jestem brzydka ;] Jestem tam 2-4 razy na tydzien, w zaleznosci od tego, czy mam inne plany w tygodniu.

jakiś czas mnie nie było, a tu jojczenie takie samo jak zawsze :D | ja się po moich wakacjach czuję jak nowo narodzona, liczba podrywów przez miejscowych przystojniaków i komplementów od współwyjazdowiczów przeszła moje najśmielsze oczekiwania :P | jednak fajnie być samemu, można sobie swobodnie poflirtować z cudzymi mężami (z ich inicjatywy :P), a żonom pozostaje tylko wkurzanie się ;) | na razie nie chce mi się stałego związku. jak widzę, jak olewczo faceci traktują swoje kobiety, kiedy jestem w pobliżu, to nie chciałabym być na ich miejscu :P:P

i żeby nie było, mówię o tzw. PORZĄDNYCH facetach, którzy nigdy (o ile można tak twierdzić :P) nie zdradziliby swojej żony, więc tylko popatrzeć i pokomplementować sobie mogą ;) | zresztą, ja się wszem i wobec głoszę, jaka jestem porządna i jak gardzę zdradzającymi mężami, więc mam u nich kolejnego plusa - nie dość, że zachwycająca, to jeszcze z zasadami :classic_cool: | poza tym jak wiadomo nie ma bardziej pożądanego obiektu, niż ten niedostępny ;) | ach, chyba popadnę w samouwielbienie :classic_cool:

"Alicja, nie doluje mnie juz Twoje uswiadamianie mnie, jaka jestem beznadziejna " | a gdzie ja niby pisałam coś o tobie? :P | nie wiem, gdzie robisz błąd, może za mało się uśmiechasz albo coś w ten deseń. ja nie jestem jakaś najpiękniejsza ani najwspanialsza, ale jakoś tak faceci mnie po prostu lubią. nie przejmuję się totalnie swoimi wadami, eksponuję zalety i jakoś leci ;)

maciuś, skromność to jedna z moich głównych zalet :P bo ja mam piękną duszę i wybitny intelekt, a ciało to tylko drobny dodatek do tych wspaniałości :D

Gość gość
Maciek kocha Zabe 😍

Gość gość
Maciek przyznaj sie, ze na nia lecisz

Gość gość
Maciek B + Żaba = WNM

Gość gość
Ciekawa dyskusja :) Mnie na taką despresję pomagają Valkee. To słuchawki uzupełniające niedobór światła, faktycznie działają. Nie są może najtańsze, ale naprawdę warto. No i zakochać się, wtedy świat staje się piękny, niezależnie od pory roku :)

Gość gość
Ciekawe te słuchawki. Moja koleżanka bardzo je chwali, muszę sobie kupić. Podobno szybko czuje się poprawę nastroju, przydadzą się w okresie jesienno-zimowym.

Gość radzinka23
a ja jesienią wlasnie nie mam depresji. to raczej taka melancholia jest:) jakas ukryta tesknota, przemijanie bardziej. Ale wspomagam sie mocno kupuje spobie ulubioną herbate zieloną i czerwoną, kupuje ozdoby do mieszkania, wsrod nich koniecznie swiece. Ostatnio to dyniowe zapachy Kringle candle. i robie jesienny klimat. Uwielbiam to.

Gość gość
jak zwał tak zwał, melancholia, chandra, czy depresja na pewno nie tryska się życiem i energią. Ale na pewno jakoś sobie z tym trzeba radzić. Myślę, że jednym ze sposobów jest sport, naładuje pozytywnie, ale też wizyta w spa, moim zdaniem skutecznie może poprawić humor. Ostatnio koleżanka mi mówiła o Vanilla Spa i o tym, że mają specjalną strefę relaksu. To chyba też jest dobry sposób, żeby poprawić sobie humor w te jesienne dni.

Gość gabor
ja swoje ukojenie znalazłem na epolischwife.com.