Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Jesienna depresja

Polecane posty

Gość gość
falszywe konta ( oprocz takich, ze sobie chcesz anonimowo wejsc na innych ludzi profile) sa po to, by wyludzic pieniadze. Tylko nie mysl sobie , ze w pierwszej wiadomosci ktos ci napisze :Hej, wyslij mi pieniadze. ... Moja kolezanka pisala z ,, zolnierzem , ktory byl w Iraku " ... Bardzo przystojny samotny. Powysylal jej rozne zdjecia , nawet ze swoim synem ( zdjecia pewnie sciagniete z czyjegos Facebooke) pisali ze soba rok czasu, prawie codziennie ( nie spieszylo mu sie, bo pewnie nie byla jedyna jego ofiara) po roku czasu powiedzial jej , ze chcialby uciec z wojska i czy pomoze mu w tym. Chcialby tylko na bilet , by mogl do niej przyleciec. Ona powiedziala mu , ze nie ma takich pieniedzy. Nigdy wiecej do niej nie napisal . Co najgorsze, ona dalej wierzy w to , ze byl on prawdziwy i martwi sie, ze umarl

Gość gość
kolejna czesc to biedne , ale piekne ukrainki i rosjanki. Pisza o biedzie i inne p*****ly. Nie prosza o pieniadze, tutaj w stanach faceci sami im wysylaja pieniadze na vise i bilet. Po otrzymaniu pieniedzy, kontakt sie urywa.

Gość gość
naprawde mam spore doswiadczenie z facetami i myslalam, ze juz nie wielu mnie zaskoczy, ale jednak :D Ciezko jest sie zdystansowac, jesli facet Ci sie podoba (mowie glownie o pewnych cechach charakteru, ktore mi odpowiadaja). Natomiast nie mam najmniejszego problemu z olaniem faceta, ktorym nie jestem do konca zainteresowana. Na jesienna chandre staram sie znalezc sobie jakies zajecie w domu, np robie przetwory- to troche jak medytacja ;) albo kupuje sobie cos smacznego do jedzenia i ogladam kolejne odcinki ulubionego serialu. Moze w koncu zapisze sie na jakis zajecia taneczne, bo uwielbiam tanczyc. Do klubu tez bym pochodzila czesciej, ale nie mam za bardzo chetnych kolezanek do tego tyou rozrywki...

Gość gość
niestety nie da rady i tutaj zaczyna sie ból d..py własnie :D

Gość ostatni gość
Ratunek sama musisz sobie wypracować. Wiesz, ile trzeba przesiać piasku, by znaleźć kryształek złota? Nie wiesz? Ja też nie. Ale na pewno bardzo dużo. Bierz się do roboty! ;-)

Gość gość
podobno najlepsze przychodzi w najmniej spodziewanym momencie :) tylko, ze mnie juz brak cierpliwosci :( zycie :D

Gość Stannis
Da rade tak cale zycie wytrzymac na robieniu przetworow, jedzeniu i ogladaniu seriali? Ja tak żyje, ale zamiast przetworów robię inne rzeczy, w zależności od pogody. Ciekawa ta historia z żołnierzem. Wydaje się, że to całkiem niezły pomysł na zarabianie pieniędzy. Lepsze niż praca, bo nie płacisz ZUSu i podatków.

Gość gość
przeczytałam temat i widzę, że nie jestem jedyna. Sama i na dodatek w trakcie zmieniania mieszkań. Jesienna depresja pełną parą i nie do końca mogę się zająć rzeczami ktore spawiają mi radość przez tą sytuację z mieszkaniem. Staram się wychodzić do ludzi, dużo usmiecham, uważam, że mam dość ciekawą osobowość, jestem też ładna- mimo to nie mogę się z nikim związać. Okropnie to przytłacza, tak jak pisała poprzedniczka, wiadomo znajomi, rodzina ale brakuje tej jednej osoby do której możesz przytulić się po ciężkim dniu, spędzić razem leniwe popoludnie, ugotować coś ( uwielbiam gotować ale dla siebie samej nie sprawia takiej przyjemności), posiedzieć w kafejce czy pójść na spacer. O seksie nawet nie wspominam a brakuje mi tego okropnie. No i oczywiście rozmow, zrozumienia, wsparcia. Najbliższe koleżanki poukladaly sobie życie z jakimiś facetami a w moim życiu niesamowicie brakuje mężczyzny. Heh ostatnio na przystanku zaczepił mnie jakiś chlopak i zaprosił na kawe- idę jutro ale jakoś nie wiążę z tym wielkich oczekiwań...

Mi ktos podebral ten krysztalek zlota, a sam piach sie do mnie przyczepia, dlatego poszlam z tej rzeki ;] Chyba ze mi sie cos przywidzialo i to tez nie bylo zloto tylko piasek, a ja sobie wmawiam.

"Heh ostatnio na przystanku zaczepił mnie jakiś chlopak i zaprosił na kawe- idę jutro ale jakoś nie wiążę z tym wielkich oczekiwań..." gratuluje :) to ja juz wiem, ze jestem brzydka jak noc w takim razie :D No coz, przynajmniej bede zyc swiadomie ;)

Gość gość
proszę Cię, to nie jest wyznacznik niczego... mam nadzieję, że to szybko przeminie, nie mam dzis nawet ochoty nigdzie iśc, najchętniej została w domu i spędzila wieczór w łóżku... tylko, że nie sama, a tak niestety będzie .. :(

No daj spokoj, cos moze z tego byc. Skoro juz jakis facet sie zebral na odwage , zeby zagadac :) mnie tez by sie pewnie nie chcialo, bo bym sie bala rozczarowania kolejnego, ale kto wie... No ale mnie zagaduje tylko turcy i hindusi, iec to nic nie znaczy, bo oni do kazdej podchodza , zalosne.

Gość gość
Wczoraj bylam z koleżanką ( która ma chłopaka) na imprezie w klubie. Zagadał do niej jakiś cudzoziemiec i oczywiscie ja zostalam sama, poszlam sama na parkiet, potanczylam chwilę ale bylo mi niesamowicie głupio. Usiadłam gdzieś z drinkiem ale jakoś nikt nie zagadała a mi oczywiscie głupio podbjac do jakiś grup znaomych. Zrobilo mi sie smutno i poszłam do domu, wylałam w poduszkę morze lez. Dziś się z tego smieje ale wczoraj bylo mi cholernie źle. Ehh z tym chłopakiem z przystanku - nie wydał mi sie atrakcyjny w oole ale stwierdzialam, że nie będe oceniać książki po okładce i dlatego się z nim spotkam. W dodatku jestem bardzo zraniona, bo chłopak z ktorym się spotykałam jakiś czas temu ( nie byliśmy parą) związał się z kimś innym a był dla mnie niesamowicie ciekawą osobowością.

Gość Stannis
Spokojnie, w USA niedługo zaczyna się sezon serialowy, będzie jak zabić czas.

Gość Stannis
W tej chwili nadawanych tylko trzy (Breaking Bad, Dexter, Under the Dome), ale w sezonie około dwudziestu plus te, które wchodzą do ramówki wiosną.

Gość gość
"Maciek skrzywdził wiele kobiet. Był przebiegłym chłodnym draniem. Nie miał nawet wyrzutów sumienia, gdy bolesna prawda wyszła na jaw." No, proszę, a tutaj grzecznie serwuje codzienne obiady.. :P

Gość darek134732
autorko tez mam dół i nawet założyłem temat :-P dwa wnioski- zakochac sie albo powiesić :-P i co teraz?

Ale Ty jestes mlodszy z tego co widzialam, a wolny facet zawsze kogos znajdzie. Nie, bron Boze sie nie wieszaj, daj sobie jeszcze szanse tym wieku ;)

Gość darek134732
wiesz, mi nie chodzi o to by kogoś mieć, tylko by byc szczęśliwym, pamietam jak niedawno wszystko mnie cieszyło, nawet glupoty. teraz mam o wiele wiele więcej, powodzi sie dobrze, ale nic mnie nie cieszy. nawet duże sukcesy. zaczynam sie tez zamykać na ludzi. jest coraz gorzej

Gość gość
Dołku, cytat jest z tego, co wcześniej wkleił chyba Argen ;)

Gość gość
Dołek, nie masz depresji, tylko gorszy humor.

Gość Andzia554
Pada deszcz cały czas, a jak nie pada to cały dzień jest zachmurzone.. Ale co tam, biorę telefon, słuchawki i swoje myśli i idę na spacer :)

A ja dzisiaj porzadki zrobie. Chcialabym cos pozmieniac w moim zyciu tylko nie wiem co. To i tak by byly zapychacze dla myslenia o zyciu uczuciowym, no ale moze bym myslala mniej.

Coz Maciek, Ty jestes w szczesliwym zwiazku, wiec bylbys szczesliwy nawet wtedy gdybys pielil chwasty i myl podloge ;) tu nie ma co porownywac :)