Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy z nerwow mozna urodzic

Polecane posty

Gość gość

jestem w 27 tyg i mam teraz duzo nie przyjemnych sytuacji przez co jestem tak nerwowa ze az mi rece z nerwow sie trzesa , czy przez to moge wczesniej urodzic?

Gość gość
Tak,oczywiście!!!Stres w ciąży jest nie wskazany,każdy lekarz Ci to powie.Oczywiście nie da się być spokojnym przez cały okres ciąży ale długotrwałe denerwowanie się może przyspieszyć poród.wiem z własnego doświatczenia,mój chłopak cała moją ciąże pił a ja nie mogłam tego znieść i były awantury.Urodziłam w 34 tyg.ciąży,na szczęście wszystko było ok

Gość gość
Ja tak miałam od początku ciąży. Pełno stresu, płaczu i nerwów. Teraz jestem w 34 tc, jest trochę lepiej, ale tylko z tego tytułu, że mam w doopie innych. Liczy się tylko moje maleństwo, więc przestałam się czymkolwiek przejmować.

Gość gość
ja tez przeszłam straszny wstrząs dwa tygodnie przed porodem ale dziecko urodziło się zdrowe i po terminie. Myslę że nic sie nie stanie ale lepiej żebyś sie spróbowała wyciszyć bo nerwy mają bardzo negatywny wplyw na płód w szczególności na chłopców sa potem bardziej nadpobudliwi. :)

Gość gość
u mnie niedawno znajoma urodziła w 31 tyg!!! ale właśnie miała bardzo dużo stresów , córeczka ponad mc była w inkubatorze, ale wszytsko jest wporzadku:))