Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duża różnica wzrostu nie przeszkadza w sypialni jak to jest u Was

Polecane posty

Gość gość

cześć poznaję właśnie fajną kobietę. podoba mi się wizualnie, świetnie mi się z nią rozmawia, dobrze czuję się w jej towarzystwie, charakteru jeszcze do końca nie odkryłem, ale odpowiada mi jak do tej pory, ale właśnie. Między nami jest 30cm różnicy. wiem że w poziomie wszystko się wyrówna, ale ja nie z tych co poza łóżko nie wychodzą. ;) Są tu jakieś pary o podobnej różnicy wzrostu?

Gość antkaa
u mnie jest 25 cm wzrostu i nikomu to nie przeszkadza :) Tylko trochę niewygodnie jest chodzić za rękę ;)

Gość antkaa
oczywiście 25 cm różnicy wzrostu

Gość gość
hahah nie pomyślałem, że może to być dyskomfort. ;) może ktoś jeszcze się wypowie. :)

Gość gość
ale ile ona wynosi?

Gość gość
Ja mam 166cm, a mąż 193cm, w ogóle nam nie przeszkadza, a powiem ze w łóżku to akurat robimy to najrzadziej ;)

U mnie jest równo 25 cm różnicy i nie przeszkadza, jakiegoś strasznego dyskomfortu przy trzymaniu się za rękę też nie ma, w ogóle nie zwracamy na to uwagi ;)

Gość nennia
U mnie było równo 30 cm i był straszny problem. Nie mogłam go pocałować, bo nie sięgałam, musiałam nosić bardzo wysokie szpilki, ogólnie kiepsko sie przy nim czułam. Jeśli chodzi o seks to też było mega niewygodnie, bo on chciał się kochać na stojąco, więc ja do seksu miałam zakładać buty na obcasach 15 cm i platformie :/

Gość gość
A czy można przy tym praktykować french kiss?

Gość gość
Bazienka,kto chcial takie brzydactwo jak ty?

Gość gość
nie, nie przeszkadza. :) ja 156, moj TŻ 185, dajemy rade, mimo ze obcasow nie nosze. z pozycjami w seksie i buziakami nie ma problemow, on zawsze sie do mnie schyli. :* Poza tym, lubie sie w niego wtulic, schowac, czuje sie bezpieczna... :)

Gość gość
U mnie jest 35 cm i jest w porządku, nawet bardzo w porządku :)

Gość gość
U nas jest 30 cm i cóż, wszystkie pozycje poza stojącą są ok. Jak przyjdzie co do czego na łonie natury i musimy obydwoje stać to muszę stawać na palcach maksymalnie, a on i tak musi trochę się "zniżać" :D bo inaczej mnie obciera. Poza tą jedyną pozycją jest ok :)

Gość gość
Nie boj zaby nic nie przeszkadza zapewniam cie:) ja mam 161 a moj maz 190 . Fajnie mnie moze chwycic podniesc bo jestem szczupla , z partnerka swojego wzrostu lub ciut nizsza nawet tak by sie nie pobawil