Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wishcometrue

DJ CZY ZESPOL NA WESELE

Polecane posty

Gość gość
Za naprawdę dobrą kapelę trzeba dać min. 4000, byle co będziesz miała za 1500 ale przygotuj się na wstyd za fałszowanie, pseudo angielski i półgodzinne przerwy na jednego co 15 min. Dobry DJ to ok. 2000 a muzyka leci taką jak sobie ustalicie, poza tym, wielu DJ ów naprawdę super prowadzi imprezy więc ja zdecydowanie stawiam na DJa

Gość gość
dla mnie tylko DJ, leca najlepsze swiatowe kawalki w oryginanym wykonaniu- a jaki swiatowy, albo choc dobry zespól zagra na weselu?:) Jak dla mnie tanczyc do tego sie nie da(łup łup)

Gość qwwerty
u mnie na weselu byl dj i bylo z***biscie :) polecam

Gość gość
U nas na weselu tez byl Dj i gdybysmy mieli jeszcze raz podjac decyzje to zdecydowanie dj:)po naszym weselu bylismy u kuzynostwa na weselu gdzie byla pseudo orkiestra i jedna wielka porazka,po trzech piosenkach: a teraz idziemy na jednego i po 20min przerwy z glucha cisza a juz nie wspomne ze zero piosenek po angielsku czy nawet po polsku tych starszych kawalkow,non stop młucenie disco polo-choc do tej muzyki nic nie mam,ale jak jest non stop to ma sie naprawde dosc:(

Gość gość
Zdecydowanie DJ, my bierzemy ślub za miesiąc i też postawiliśmy na profesjonalnego DJ-a :)

Gość ewka_m16
Ja polecam dobrą muzykę :) oprawa muzyczna to jedna z najważniejszych części na weselu :) Myślę, że dla wszystkich którzy mają takie dylematy można polecić: : http://oprawamuzyczna.pl

Gość Już mężatka
Zdecydowanie DJ i jeśli jeszcze raz bym miała wybierać miedzy DJ a orkiestra to tylko DJ:)

my płaciliśmy 3tyś za zespół (dobry zespół), dj zażyczył sobie 2,5tyś tak więc zdecydowalismy się na zespół i nie żałuje, tym bardziej, ze miesiąc później bawiliśmy się na weselu gdzie grał dj..

Gość z branzy weselnej
Większośc DJ jest słabych ale jak się trafi dobry to jest lepszy niż większość kapel.

Ja polecam profesjonalnego dj na wesele Thomas-Music ma bardzo duże doświadczenie za konsola, profesjonalny sprzęt, legalną kolekcję muzyczną. Bardzo kreatywny, potrafi dobrze rozkręcić każdą imprezę okolicznościową. Więcej informacji na https://www.thomas-music.pl