Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moj vhlopak ma inna

Polecane posty

Gość gość

Mam wiele watpliwosci, chcialam z nim raz zerwac...zatrzymal mnie,twierdzi ze mu zalezy. Na face nie ustawil status zwiazek, nie usunal konta na portalu randkowym, jednoczesnie przyjezdza do mnie czasem glownie na noc, nie ma seksu tylko ogladamy tv i idziemy spac,przytulamy sie ,calujemy. On mowi do mnie najdrozsza,ale ja nie czuje tego...nie czuje jakbym miala chlopaka w ogole :( zerwac z nim? Dzisiaj mial zadzwonic i obudzic mnie,zaspal. Teraz od dwoch godzin nie odpisuje,a wczoraj i przedwczoraj przypominal ze przyjedzie po mnie,ale czuje ze jednak nie przyjedzie.

Gość gość
twoj chlopak ma jakies wlasne zycie, tobie radze tez miec

Gość gość
a ty do niego nie możesz księżniczko zadzwonić i zapytać "przyjeżdżasz czy nie, bo nie wiem jak sobie planować wieczór"?

Gość Marcjanna Pacześ
Ma inną jak byk. Zostaw go, to tylko kwestia czasu a i tak cię zostawi.

Gość gość
Nie bede za nim latac. Chcialam z nim byc, nie chcialam sobie pogrywac,ale widze,ze jak jest sie za dobra to sie otrzyma tylko samotnosc i cierpienie. On nawet nie jest zazdrosny o mnie. W ogole mu nie zalezy. A pisze i dzwoni do mnie tylko dlatego,ze ma darmowe :O

Gość gość
no to nie lataj za nim skoro Ci na nim nie zależy. Szkoda Ci tych paru groszy żeby zadzwonic

Gość gość
czyli to tylko on ma latac i sie angazowac w ten zwiazek, bo ty od siebie nic nie dasz? :o

Gość gość
Niee po po prostu ja jak sie z nim umawiam to sie umawiam, a on odwololal ze dwa albo trzy razy. Raz,bo pil z kolega. Wtedy poszlam na impreze. Skoro dla niego wazniejszy kolega? Jego zna dlugo,a mnie dopiero poznaje....zy****y zwiazek...nie chce tak juz dluzej. Mam swoje zycie. Ale myslalam,ze on chcial miec dziewczyne i spedzac kazda chwile wolna ze mna...widocznie to nie to. No trudno.

Gość gość
jeśli spędzałby z Tobą każdą wolną chwilę to kiedy miałby czas dla siebie, na swoje pasje, swoich przyjaciół?

Gość gość
Ze mna moglby aktywnie spedzac czas - rower, basen,spacer cokoliwkek. A jakon woli spacerowac z bratem a jak przyjedzie do mnie to sie kladzie i mowi,ze zmeczony. Ok pasje i wszystko rozumiem,ale pierwszemiesiace to powinien byc czas zawiazania sie wiezi,a nie robienia tego co zawqsze, bo jesli ma robic toco zawsze to po co mu ja? Moj poprzedni chlopak byl zupelnie inny. Bylam dla niego calym swiatem i on dla mnie. Mimo,ze mial wielu oddanych kumpli to stawal mnie ponad nich...jego pasja tez....byla...ale ja bylam czyms wiecej...szkoda,ze umarl ;(teraz jestem skazana na takie gnojki ;( juz nikt mnie nie pokocha

Gość gość
Jesli nic dla niego nie znacze to nie ma sensu to. Albo wszystko albo nic. Co to za zwiazek na pol gwizdka.

Gość BFF
nauczysz mnie pływać? ;(

Gość gość
Wow . Polozylam tel na laptopie a on dzwonil.i az mi telefon spadl! Nie umiesz plywac?

Gość BFF
nie ;(( w dziecinstwie chodzilem na basen na lekcje plywania, ale zachorowalem i przez 2 tyg. siedzialem w domu ;( potem mamele wypisala mnie z basenu i w ten sposob nie nauczylem sie plywac ;(((

Gość gość
Ukochałbym cię mocno w odbyt :-)

Gość gość
Szokkk nigdy mi tego nie mowiles!! Ale bylo okropnie na tych zajeciach ;(

Gość BFF
bo nie rozmawialismy o basenach i plywaniu ;(( ale teraz juz wiesz! ;(

Gość BFF
i co, przyjedzie? ;( cieszysz sie? ;(

Gość gość
To wspaniale! Naucze Cie plywac ;) niee , dzisiaj sie nie spotkamy. Jestem zmeczona.

Gość BFF
biedna, bedziesz musiala sie tluc w autobusie ;((( wierze... ja bym chyba nie wytrzymal tak dlugo na uczelni ;(( twarda z Ciebie sztuka ;( pewnie w Wiśle ;( porwie mnie wir i tyle z tego bedzie ;(

Gość gość
Juz od godziny jestem w domu :p mi tez bylo ciezko i raz prawie zasnelam i jakies dziewczyny z tylu tez podypialu

Gość karolinsa4321
ile macie lat ?

Gość BFF
ja w październiku będę miał 21 :classic_cool:

Gość BFF
szok, jestes w domu i nic nie pisalas ;((((((

Gość gość
Jsk tylko weszlam do domu to zrobilam papu, prysznic i do lozka! A potem mialam telefony. Ale mna trzesie ;( mam zimne stopele jak Ty. Nie porwie Cie wir, bede Cie trzymala za tulow a Ty bedzie machac rekyma

Gość gość
Omg 21????jaki mlody ;( ja juz 25

Gość BFF
jakie 25? ;(( 24 dopiero ;( mna tez trzesie dlatego zaraz wracam do lozka sluchac dzikiej wixy ;(( a dostane kolo ratunkowe i rękawki? :classic_cool:

Gość Chlopak 22 Lata
Rekawki chyba? Rekawiczki do dlubania w czoko grocie? Ja slysze petardy sylweter juz wkrotce. Patrz ciapaci

Gość BFF
przeciez napisalem rękawki!!!! 😠

Gość gość
Ktos sie podszywa jak bum cyk cyk ;( a wracajac do tematu glownego, moj chlopak do mnie zatelefonowal i rozmawialismy ponad godzine ;(