Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunia 2013

CZY MOGE BYC W CIAZY jak myslicie

Polecane posty

Gość olunia 2013

witajcie,mam pytanie które nie daje mi spokojusmutas.gif ostatni okres mialam 14 sierpnia,nastepnie 23 i 24 kochalam sie z meżem bez zabezpieczenia z zakońćzeniem we mnie(ale niby wtedy dni plodnych nie mialam)nastomiast mialam je od ok 28-1 wrzesnia i w tych dniach kochalismy sie 29,30 i 31 z czego najprawdopodniej owulacje mialam wlasnie tego 31 (bol brzucha,sluz,hustawka nastrojow)w dniu dzisiajszym powinnam dostac okres..ale nadal go nie mam..od owulacji czesto mi sie odbija,doslownie po wszystkim co zjem,mam strasznie wzdety brzuch,tak jakbym przytula z 5 kg, jest mi ciagle zimno...mam lodowate recesmutas.gif mdli mnie i czesto bywa mi niedobrze, co do piersi nie zauwazylam nic niepokojacego...sa calkowicie normalne...nie bola mnie,nie swendza..od wczoraj mam dziwne uczucie ze "juz dostalam okresu"ale go nie ma...troszke mnie brzuch pobolewa,ale bardzo malo, czy jest szansa ze moge byc w ciazy?? zaznacze ze stosunek zawsze byl z zakonczeniem we mnie,nigdy nie bralam tabletek anty i jestesmy zdrowi..

Gość gość
zrob test

Gość gość
A skąd wiesz, że jesteście zdrowi? Zrób test.

Gość gość
mamy juz corke i nie bylo zadnych problemow wiec mysle ze jestesmy zdrowi

Gość gość
no i co że nie brałaś tabletek? Miesiąc po odstawieniu zaszłam w ciążę

Gość gość
to jak X lat temu byliście zdrowi to na pewno teraz też jesteście? Tak to nie działa... Zrób test, już możesz przecież. Chyba że mamy Ci go zrobić online

Gość olunia2013
oczywiscie ze wszystko jest mozliwe,ludzie sa zdrowi i nie moga miec dzieci wiem wiem...tylko zastanawiam sie czy faktycznie moge byc w ciazy czy to objawy na zblizajacy sie lada moment okres

Gość olunia2013
czy ktoras z was miala podobne objawy do moich we wczesnej ciazy????