Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamka

ciąża nie ciąża

Polecane posty

Gość Zamka

Witam. Spóźnia mi się okres równe 2 tyg. Chwile po spodziewanej miesiączce miałam lekkie brunatne/czerwone plamienie. Moja temperatura od tamtej pory to 10 dni stale ma 37,1. Byłam u gino i powiedziała po obserwacji macicy i badaniu palpitacyjnym,że ciąża,ale na usg za wcześnie. Zrobiłam już 5 różnych testów,a oni ani drgną na drugą kreseczkę. Łykam kwas foliowy. Objawów oprócz bólu głowy,gazów,wzdęcia,częstomocz i bólu jajników,ściskania podbrzusza i macicy nie mam ... Czy gino mogła się mylić czy co jest grane ?? :( :( :(

Gość gość
czy uważasz, że kafeterianki mają większa wiedzę, niż lekarz?

Gość Zamka
Może nie myśli tak,ale może ktoś coś kiedyś słyszał i dziewczyna liczy może na wsparcie wygadanie,bo nie ma z kim porozmawiać ?

Gość gość
Ja też tak mam w dniu okresu lekkie brunatne / czerwone plamki ze śluzem ( tego nawet nie można nazwać plamieniem). Na 2 dzień robiłam test wynik negatywny. Czekam pare dni i robie 2 test jak znowu będzie negatywny to ide do gina. Nie wiem co myśleć :( a co Ci lekarz powiedział , że Ci testy wychodzą negatywnie?

Gość Zamka
No,że może być: - za niskie stężenie betahcg w moczy i to I ciąża i bywa tak - za dużo pijesz w nocy - i to ciążka z zaszkoczenia więc organizm mało wit idt więc i bhcg niskie

Gość gość
Aha . Ja się martwie . Ogólnie piersi mnie bolą ale tylko troche. Zawsze bolały bardzo i bolał brzuch i było "sucho". Teraz brzuch nie boli i jest mokro, myśle za każdym razem jak chodzę do łazienki że może dostałam ale nic z tego . A ty jak się czujesz? lekarz określał który to tydzień? co ile dni powtarzałaś testy?

Gość Zamka
Mam tak samo z okresem i toaleta ... Macice mam ciasną,że palec ledwo wchodzi o.O No od ostatnie okresu to 5 tydz,a od prawdopodobnego zapłodnienia 3 dni. Sama już nie wiem co o tym myśleć :(

Gość Zamka
No od ostatnie okresu to 5 tydz,a od prawdopodobnego zapłodnienia 3 tyg.

Gość gość
Ja poczekam do pon i zrobię test ale rano ten robiłam po południu, jak wyjdzie negatywny to nie wiem czy czekać czy iść do lekarza. Wolałabym żeby ten test wyszedł pozytywnie wtedy bym wiedziała na czym stoję, a nie taka ciąża z zaskoczenia, niby test ujemny a jednak coś jest.

Gość Zamka
No i ja jestem w KROPCE !! Nie robię już testów,nie palę i tak nie mam ochoty o.O Łykam witaminki i czekam do końca miesiąca i idę do Gino

Gość gość
ale ty byłaś u gina i Ci powiedział że prawdopodobnie jesteś w ciąży, na usg pewnie było za wcześniej, a ja nie wiem co mam robić, czy kolejny test czy może poczekać tydzień i dopiero , czy jestem w ciąży a może to wina organizmu że okres sie opóźnia

Gość Zamka
Gin co innego test o innego i ja szaleję o.O Ile Ci się @ spóźnia ?

Gość gość
2 dzień, to za mało wiem, ale mnie te powiedzmy "plamienie" wyprowadza z równowagi bo myśle że to może plamienie wiążące się z ciąża

Gość gość
nigdy wcześniej nie miałam takich plamek, takiej sytuacji, jak sie pojawiał śluz zabarwiony krwią albo czymś brązowym to za godz góra 2 godz dostawałam okres. A teraz 2 dni i nic nic nic :(

Gość gość
"Macice mam ciasną,że palec ledwo wchodzi o.O" Jezuu... a jak ty wsadziłaś palec do macicy?!

Gość gość
gość z 20:08 o tym samym rozmyślam :D

Gość gość
lec zrobic test z krwi, on na pewno wykaze ciaze ;)

Gość gość
Dziewczyna w stresie na bank się pomyliła :P