Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinika buba

byłam dzisiaj w schronisku

Polecane posty

Gość marinika buba

to co tam zastałam to jakis dramat! Pieski w dobrej kondycji fizyczne, zadbane, wyczesane, trafilam akurat na sprzątanie boksów. Zawosiłam karmę którą uzbierałam na ślubie ( zamiast kwiatow takie mialam zyczenie) oraz to co sama kupiłam. Sporo się tego uzbierało ale... te pieski błagają tylko o odrobinę ciepła, o pogłaskanie, przytulenie, niektóre staruszki nie wychodziły z budy nawet tak jakby nie mialy juz nadziei ze ktoś je wezmie. główki spuszczone do ziemi, mega smutny wzrok, niektore wystawialy łapkę zeby je zabrać zza krat.... chodzilam i wyłam jak dziecko do tej pory nie moge sie uspokoic Nie moge już wziac pieska Mam dwa w domu ( jeden wlasnie schroniskowy) Ale dwa szczegolnie wbily mi sie w pamięc. Jeden staruszek błagający o ciepłą dłoń, i drugi młody ale po przejściach ze spuszczona głową opartą o ścianę.... :(((

Gość gość
Ja nie wchodzę nawet do sklepów zoologicznych a co dopiero schronisko.Sama mam psa i wiem,że byłoby ciężko,bo każde zwierze czuje i chce być kochane.Ładnie z waszej strony,że pomagacie zwierzakom.

Gość gość
nie macie swojego życia, że biadolicie nad kundlami? Czekam aż u nas wprowadzą prawo jak ostatnio w Bukareszcie i "opróżnią" te schroniska.

Gość gość
Trzeba być bez serca,żeby tak pisać.

Gość gość K
bez ser, bez ducha to szkieletów ludy heh

Gość Facet1990
a jakie masz psy ?

Gość gość
Mam psa kundelka.

Gość gość
ja mam 3 psy po ostatniego kundelka jechałam 600 km. Szukaj po znajomych może ktoś przygarnie , ale to jakbyś chciała trafić w 6 w totolotka . Może zrób zdjęcie zamieść na portalach z psami.

Gość gość
dla odmiany idź teraz do domu starców i popatrz tamtym mieszkańcom w oczy, i zobacz jak wyciągają ręce błagając o ciepły dotyk

Gość gość
Ale ja go nie chce oddać.Napisałam kundelek,ale on już ma 8 lat.Kundel brzmi tak jakoś nieładnie.

Gość gość
Odpowiedziałam po prostu na pytanie Faceta1990.Nawet jak będzie już stary i chory,to nigdy go nie oddam,bo przyjaciół się tak nie traktuje.To samo tyczy się mojego kota,ale w moim przypadku z kotami jest różnie,bo czasami wybierają wolność.

Gość gość K
Psie sadło do doskonały staropolski specyfik na przeróżne dolegliwości, szczerze polecam.

Gość akimka
Straszne.mam 3 kicie ze schroniska ,które przywiózł mąż. Są cuuuuuuuuuudowne. osobiście w to miejsce nie mogłabym wejść Pozdrawiam.