Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sobota kto spedza dzisiejszy wieczór w domu

Polecane posty

Gość perełkowa ja
z laptopa, a co?

Gość ja pełna opowieści
o perelkowa ,widze ze tem sam problem nas dotknal mozemy sobie pogratulowac..

Gość perełkowa ja
e nie, to stare dzieje dziś mam do niego sentyment i miło wspominam, ale tylko tyle :)

Gość ja pełna opowieści
aha,no ja nie wiem,mam rozne wspomnienia i te dobre i zle

nie rozumiem juz czego on oczekiwal ode mnie, jestem ulozona, mam wyksztalcenie, jestem mila towarzyska, bardzo kobieca, potrafilam dac mu wiele, troszczylam sie o niego, mogl wszedzie isc wszedzie jechac, wychodzic z kolegami na piwo niczego mu nie zabranialam, czasem sie poklocilismy jak mialam gorszy dzien kazdy ma prawo do tego, gotowalam mu sprzatalam, nawet mu manicure robilam nosz k***a krew mnie zalewa jak pomysle jak mu dobrze ze mna bylo

Gość perełkowa ja
ale był słodki niesamowicie dobra, ide sobie, bo za dużo wypiłam i głupoty piszę dobranoc:)

Gość Elmira 88
a wady... masz wady ?

Gość ja pełna opowieści
karola nie obwininiaj siebie za to ze odszedl,jesli taka bylas dobra dla niego,...tylko wiesz mmoze Za DOBRA...

Gość perełkowa ja
karola, on po prostu się chyba odkochał. bierzesz to pod uwagę? no chyba, ze jestes jakąs niesamowitą zołzą, ale jak płakał przy rozstaniu, może miał wyrzuty? i głupio mu było,jak odchodzi, a włąsciwie nie ma powodu?

Elwira oczywiscie ze mam wady, jestem ich swiadoma, bywalam naprawde okropna i nie mila, zdarza mi sie taka byc, czasem powiemm za duzo pozniej zaluje, raz zdarzylo mi sie zle powiedziec o jego matce, bo bylam zazdrosna ze maja ze soba az taki bliski kontakt ze dzwonia do siebie nawet po 3 razy podczas naszego spotkania to mnie denerwowalo i mu to wygarnialam

perełkowa, jeszcze w ten sam dzien w ktorym zerwal uprawialismy seks, i mowil jak bardzo mnie kocha to mozna sie odkochac w pare godzin???

Gość Elmira 88
Nie oceniam w tym momencie ale z tego co napisalas wnioskuje,ze panowalas nad nim we wszystkich kwestiach zycia.Kontrola nigdy nie prowadzi do niczego dobrego. Zazdrosna o mame??? Nie wiem ile lat masz Ty ani ile on i ile byliscie ze soba ale jezeli mial potrzebe kontaktu z mama to znaczy ,ze po prostu dobry syn z tego chlopaka...a teraz odnosze wrazenie,ze stracilas kukielke i nie masz kim kierowac w zyciu.

moze masz racje, ja mam 23 lata on rok starszy jest, moze i jest dobrym synem ma pasje itd, ale ja wcale nie chcialam go kontrolowac mial duzo wolnej przestrzeni

Gość ja pełna opowieści
hmm,to dla mnie troche dziwny facet,nigdy nie bylam z takim i nie wiem czy bym byla.taki kontakt jest troche jakby anormalny,zaburzony,chyba ze mieli co do obgadania waznego hehe

i ciagle moja mama to moja mama tamto mialam dosc, czulam ze dla niego najwazniejsza kobieta jest mama, ja potrzebuje dojrzalego faceta nie maminsynka

Gość Elmira 88
Nie chcialas go kontrolowac ale moze robilas to nieswiadomie.Taka Twoja natura :) masz dopiero 23 lata i widze,ze potrzebujesz kogos z silniejszym charakterm kogos kto zapanuje nad Toba :) Jestes twarda dziewczyna pozbierasz sie szybciutko i kiedys sie spotkacie i bedziecie sie z tego smiac. A teraz daj sobie czas na wspomnienia te dobre i te zle i planuj reszte zycia.

Gość Elmira 88
no i masz odpowiedz na wszystkie bole :) jezeli bliscy mysla jak ja a Ja wcale Cie nie znam to musi cos w tym byc...

Gość perełkowa ja
śpisz już?

Gość perełkowa ja
a miałaś sobie ścielić i iść spać :) ja włączam piosenki z moich młodych lat, ale mnie naszło sentymentalna jestem

Gość perełkowa ja
mam 31 lat, piosenki z moich lat podstawówkowych sobie słucham ale miej na uwadze, ze to moja trzecia perła, w głwoe mi szumi porzadnie bardzo