Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz S z łodzi

Egzaminy na prawo jazdy PROTEST PRZECIWKO GŁUPOCIE

Polecane posty

Gość Mariusz S z łodzi

Występuje w imieniu tych którzy mają problem ze znaniem prawa jazdy ponad 65% osób nie zdaje Nie dajcie z siebie zrobić idiotów bo tu nie chodzi wcale o doskonała znajomość przepisów na prawo jazdy Paradoks jest w tym że jeżdżą idioci którzy mają w D.... innych uczestników drogi i oni powodują wypadki na przykład kiedy przechodziłem przez ulice uniwersytecką w łodzi po pasach to jeden przygłup zamiast się zatrzymać to wdepną ze 130 wyprzedzając inny pojazd na pasach mijając mnie o 15 centymetrów dużo nie brakowało by mnie nie zabił A kiedy dojdzie do wypadku to tłumaczy się że nie widział lub nie znajomością przepisów Żaden nie przyzna się że jechał brawurowo wiec kto z kogo idiotę robi? Czy to na tej podstawie przepisy ap ropo zdawania zostały zaostrzone? Chce przez to powiedzieć że to agresywni kierowcy ryzykanci powodują wypadki w ponad 95% i oni doskonale znają przepisy ruchu drogowego ale maja w D.... wasze życie i zdrowie łamiąc te przepisy i właśnie takim chamom należało by dożywotnio zabierać prawo jazdy Lecz ci którzy ustalają przepisy mają klapki na oczach jak koń bo są przekonani że trudniejsze testy na prawo jazdy wyeliminują kierowców którzy powodują wypadki a to jest głupota totalna tych którzy ustalili te przepisy bo utrudnili wam zdającym w ten sposób życie nie a nie tym którzy naprawdę zawinili A ilość wypadków się nie zmniejszyła I to całe zaostrzenie przepisów nie spowodowało poprawy bezpieczeństwa i jest tylko zemstą na zdających za chamstwo jakiś chamów co jadą 130 w terenie zabudowanym Wiec dlaczego wy zdający przyszli kierowcy macie mieć przez to kłopoty? Bo ci którzy tak szaleją po drogach to są całkiem świadomi mordercy należy się im dożywocie i nikt mi nie wmówi że oni nie zdają sobie sprawy z tego że może zabić każdego nawet dziecko Wiec się pytam czy ja żyje w państwie w którym żądzą debile? idioci? Bo jeśli zdają sobie sprawę z tego co tu napisałem to oznacza że chodzi o pieniądze bo do kasy urzędu wpływają miesięcznie ogromne sumy sięgające kilkuset milionów z waszych kieszeni okradając was legalnie PAŃSTWO W PAŃSTWIE Według mnie to jest ograniczenie swobód obywatelskich i złodziejstwo bo każdy kto potrafi jeździć bezpiecznie powinien mieć prawo jazdy Dlatego namawiam was do protestu jeśli znajdą się chętni by wyjść z tym na ulice to chętnie pomogę zorganizować protest Dziękuje za przeczytanie i proszę o komentarze

Gość gość
Uważam, że nie wszyscy powinni miec prawko, zwłaszcza te przerażone baby trzymające się kurczowo kierownicy wiozące do domu męża z imprezy.

Gość Chjj
Popieram...ale watpie, ze w tej psuedodemokracji da rade cos zrobic.

Gość gość
to prawda!! kiedys dalo sie w koperte i kazdy debil zdawal, a teraz jezdza po drogach i robia syf, co skutkuje tym, ze mlodzi sa oblewani za najechanie 1cm na linie, to jest chore! Na egzamin czeka sie miesiac, jedna godzina jazdy kosztuje 50 zl! A i tak znowu obleja! Wsiada sie do obcego samochodu, egzaminator z ryjem mordercy, nawet najlepszy kursant ma stracha i oblewa, kamery w srodku, k****. Dlaczego nie zdaje sie w samochodzie na ktorym sie uczylo, jak do cholery od kogos kto sie dopiero uczyl jazdy wymagac, zeby bez nawet jazdy probnej, od razu wsiadl do obcego auta i jechal na luku, nie mogac nawet sprawdzic jak hamulec czy sprzeglo dzialaja, dlaczego zdaje sie z obaca osoba?

Gość Mariusz S z łódzi
To może wystawimy stolik na główną ulice miasta będziemy rozdawać ulotki i zbierać podpisy by powołano ministra od spraw zapobiegania głupoty w Polsce? Gdyby zrobić taką akcje w kilku miastach to mogło by coś zmienić Jeśli narobimy wstydu całą Europę tym idiotom i złodziejom to może ktoś się tym zainteresuje to był by krok w dobrą stronę Koniec zarabiana na piratach drogowych trzeba przedstawić sprawę jasno Bo on zapłaci mandat i dalej jeździ taka bomba zegarowa może wjechać w ciebie we mnie w każdego Jeśli ktoś chce sobie podnieść adrenalinę niech sobie kupi konsole do gier i nie ma prawa robić tego na drodze Prawo jazdy powinni mieć ci którzy jeżdżą bezpiecznie Koniec bogacenia się na zdających Bo to jest bandytyzm i złodziejstwo By było bezpiecznie należy podnieść kary dla piratów drogowych i ułatwić zdawanie tym którzy chcą to prawo jazdy mieć STOP GŁUPOCIE