Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość segrilla

stracilam poczucie wlasnej wartości

Polecane posty

Gość gość
Rób jak uważasz, ale pamiętaj, że niszcząc swoje życie niszczysz życie i przyszłość dziecka. Czasu nie cofniesz ale możesz zmienić przyszłość. Wybacz, ale kiedy czytam i słyszę takie historie to jestem szczęśliwa ze swojego sposobu życia i bardziej je doceniam. Nie rozumiem co pcha młode dziewczyny do zamążpójścia i dzieci. Nudy czy co?

Gość gość
Piszecie jakby tylko mlode dziewczyny popelnialy bledy w wyborze partnera. z moich znajomych to wlasnie te pary po pobraly sie w okolicy 20 tki to teraz sa juz szczesliwe malzenstwa z ponad 10 cio letnim starzem, a te co czekaly dluzej to po trzydziestce szukaja juz byle kogo bo piekli je zeby miec dzieci a potem marudza ze nieszczesliwe.

Gość gość
No nie wiem, ale w moim otoczeniu te które powychodziły wcześnie za mąż to dziś biadolą i to bardzo kiedy je spotkam, żadne moje koleżanki tylko zwykle znajome. Moi znajomi wiązali się na poważnie w późniejszym wieku 30-40 i po i widzę, że są zadowoleni z życia, niezależni i z odpowiednimi pozycjami.

Gość gość
suty ci w niej stoja jak wentyle od kamaza :D :D Skąd wzięłaś taki okaz?

Gość segrilla
Tylko ciezko mi podjąć decyzje o wyprowadzce... Tym bardziej kiedy patrze jaki maz jest czuly i kochający dla naszej córeczki... Jej daje tyle uczuc a mnie na bok. Czemu tak jest...