Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak siebie polubic

Polecane posty

Gość aishaaaaaaaaaaaa
a za co siebie nie lubisz?

Gość koci zezwlok Alika
szybko i skutecznie

Gość gość
jestem glupia niespecjalnie ladna kiepsko sie zawsze uczylam i kiepskie studia mam malo platna,nudna, stresujaca praca w tym musze sie jej trzymac kurczowo bojac sie o zwolnienie bo mam kredyt

Gość gość
mam kiepskie studia skonczone 28

Gość gość
To może jakieś zalety? Na przykład pomimo tego, że praca jest niepewna to jest. Poczucie humoru? Ciekawe hobby? Ładne włosy? Bycie dobrym człowiekiem?

Gość gość
bycie dobrym czlowiekiem w tych czasach to frajerstwo a nie zaleta

Gość gość
ALe można być z tego dumnym.

Gość gość
Bycie dobrym nie musi oznaczać ślepej wiary w ludzi, naiwności, płaszczenia się przed innymi i dawania się wiecznie wykorzystywać. Przecież jeżeli jesteś miły dla ludzi z pracy, nie obgadujesz ich, czasem w czymś pomożesz to jesteś ok.

Gość gość
Pogodzic sie z zyyciem i zaakceptowac to, ze nie jest wszystkowiedzacym. Jednoczesnie chcialam napisac, ze z tym ostatnim bardzo trudno sie pogodzic bo jak zyc w Polsce nie bedac wszystkowiedzacym nie mam pojecia, a co tu pozostaje...???? :( niemniej taka swiadomosc, ze jest to nierealne i mozna nawet polubic siebie. Jak dla mnie????

Gość gość
chcialam napisac ze nie jest sie wszystkowiedzacym. Bo mozna byc nawet wszystkowidzacym - ja sie za taka osobe uwazam w tym kraju - za wszystkowidzaca, ale jak tu jeszcze byc wszystkowiedzaca. i tyle nalezy wiedziec o Polsce i stad spier papier nie ludzac sie niczym. i nie ogladac sie za siebie. tyle zostaje. naprawde. :(((( ja juz swoje mozliwosci zmarnowalam, ale innym zycze dobrze bo wszystko bez sensu tutaj jesli nie rozumiesz , ze tu po prostu nalezy , ze tu musisz byc wszystkowiedzacy bo inaczej .... :(

Gość gość
chcialam jeszcze sie zapytac czy jest mozliwe i po co byc wszystkowidzacym. przeciez to grozi totalna slepota, no ale... i tyle :((((

Gość gość
szkoda, ze nikt nic nie pisze. naprawde. to jeszcze dodam wam ciasteczko na koniec - a najlepsza jest polska rodzina. umyja sie i wszystko p*****la. to jest najlepsze co w Polsce mozna napotkac i tylko tak nalezy to zjawisko skomentowac - po prostu umyj sie i wszystko gra. niesamowite. genialne w sumie w swojej prostocie.