Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Nikt mi nigdy nie powiedział do końca na tym forum jak zdobyć dziewczynę

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Wszyscy wysiadali intelektualnie po jakimś czasie a ja bym chciał wiedzieć jak tego dokonać bo już mam 21 lat, już najwyższy czas na jakąś sympatię.

Gość gość
kłamać, pić, palić, być wulgarny i agresywny. takiego faceta chcą kobiety.

Gość gość
Znajdź sobie księżniczkę więzioną w wieży , kup konia ,zbroję i miecz i zdobywaj .

Gość gość
....zajść trza suke od tylca...pizgnońć jo w łep.czymś aż jej smarki wystrzelo z kichawy na cyce i szypko kiece na łep i zawionzać sznurkiem....i jest zdobyta franca cfana

Gość gość
A poważnie podoba Ci się jakaś...jest wolna?a Ty jak się oceniasz wizualnie i intelektualnie???????chcesz dziewczynę bo wypada majac 21 lat,czy szukasz tej jednej....żony...matki Twoich dzieci????Określ się....

Gość gość
7:09 ależ konkretny samiec :P!

Gość gość
miłego odpoczynku nie mój mężczyzno 🖐️ pa

Poszukaj na necie ksiązki pt "Zasady Gry" Neilla Straussa. Tam masz 30 ćwiczeń rozłożonych na 30 dni. Sam autor książki gwarantuje zwrot pieniędzy w razie nieskuteczności jego porad tam zawartych. Książka ta powsatła dla ludzi majacych problemy z nawiązywaniem realcji damsko- męskich i ma na celu załatwienie czytelnikowi randki w ciągu 30 dni, jezeli czytelnik wykona wszysykie zawarte w niej cwiczenia z przełamywania nieśmiałosci,podnoszenia własnej wartości i kształcenia osobowości

Ja mam odwrotnie. W dwóch ostatnich przypadkach usłyszałem, że jestem zbyt smiały:( I,że w ogóle poruszam zbyt duże spektrum tematów oraz, że łamie tabu, wprowadzam rozmówczynie w zakłopotanie i wychodzę z roli...Tzn takie jest moje tłumaczenie:D

Gość gość
nie ma dobrej sprawdzonej rady na zdobycie kobiety! Te dzisiejsze panie w 21 wieku mozesz zdobyc na: -wyglad bo plytko mysla -pewnosc siebie i poczucie humoru bo same sa ponure i niesmiale -samochod , kase bo to materialne istoty -pasje i zainteresowania bo same sa nudne i nie maja nic do zaoferowania sufrażystki 100 lat temu nie o to walczyly chcialy tylko rownouprawnienia a dzisiejsze kobiety staly sie potworami emocjonalnymi !

Gość gość
myślisz że wszystkim się należy ? ja mam 31 lat i też nie miałem sympatii