Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak udowodnic bliskiej osobie ze nie cpam pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak stwierdził że gdy rozmawiałam z kolegą ten zapytał mnie niby czy nadal ćpam aja miałam kiwnąć głową że tak. Od tamtej pory jest święcie przekonany że zażywam narkotyki co jest totalną bzdurą gdyż ja sama gardzę takimi ludźmi. Mówi że nie chce mnie znać itp, wiem że bardzo mnie kocha ja jego również ale nie wiem jak udowodnić mu to że nie biorę. Próbowałam namówić go na zrobienie testów od razu po tym całym zajściu chciałam iść do apteki ale on stwierdził że to mu nic nie da ponieważ testy aptekowe podobno wykrywają do 72h. Nie wiem co mam robić nie chcę być w jego oczach ćpunką bo nią nie jestem. Pomóżcie! ;(

Gość gość
ćpun zostanie zawsze ćpunem - czytaj chwastem do wyrwania i podludziem

Gość gość
co to za chlopak, ktory wierzy kumplowi

Gość gość
do kamieniołomów z nią wykluczyć ze społeczeństwa jak ktoś napisał ćpun zostanie na zawsze ćpunem

Gość gość
nie rozmumiem takich jak ty , tonący brzytwy się chwyta ? olej takiego faceta przy nim zawsze będziesz zła i najgorsza a za chwile posądzana o zdradę , moim zdaniem on ma cos z psychiką nie tak albo sam cpa i żal d*pe sciska ze ty tez mozesz , szukaj kogos normalnego

Gość gość
bo ona jest najgorsza jeżeli kiedykolwiek cpała a z tego wynika ze tak to jest niczym po prostu zerem podludziem jak oni wszyscy

Gość gość
zerem to ty jestes chodzacy ideale, szykuj sie do kosciolka

Gość gość
no właśnie, nie bardzo bo nie mam czasu chodzić do kościoła, także nie tędy droga, a jednak uważam, że każdy ćpun jest zerem i powinien być najgorszym popychadłem takie nic ścira do podłogi i każdy może na niego napluć bo to podludź jest

Gość gość
a w nocha z rana było bo cóż innego pozstaje zerom i podludziom

Gość gość
Bo w tym czasie jesteś odwiedza Cie psychiatra?

Gość gość
mi psychiatra jest nie potrzebny czuje sie jak najbardziej dobrze, po prostu jestem za wykluczeniem wrzodów które psują obraz spoleczeństwa

Gość gość
to takie osoby jak Ty psują obraz społeczenstwa. Zero czlowieczenstwa w tobie🖐️

Gość gość
zastanów się jak można mieć odruchy ludzkie w stronę ćpunów przecież to najgorszy rodzaj ludzi i w mojej ocenie nie da się ich zakwalifikować do ani jednej grupy społecznej tak jak napisałem poniżej psa, a odruchy ludzkie mam i to az za wiele ale niestety dla tej nacji nigdy bo to sa ludzie chorzy na własne życzenie i z tej choroby nie da sie wyleczyć a skoro sie nie da trza eliminować

Gość gość
tacy ludzie nie powinni miec rodzin dzieci etc. w przyszłości dziecko pyta tatusiu jak poznałeś mamusie , a wiesz dziecko byliśmy na imprezce i razem w nocha dawaliśmy ale był odlot ha ha ha

Gość gość
A ty niby z jakiej racji czujesz sie lepszy od tych ludzi? wystarczy nie myslec stereotypowo, ale chyba za malo masz w sobie empatii

Gość zagubionaaaaaa
sa takie testy z moczu ze 20 zl to kosztuje, zrob przy nim i niech spada jakby cie naprawde kochal to by sie martwil a nie zrywal

Gość gość
tak jestem i czuję się lepszy dlaczego... ponieważ nie jestem chory na nieuleczalną chorobę wykluczajacą ze spoleczeństwa jestem normalny i nigdy głupoty nie przychodzily mi do glowy i nie myślę stereotypowo , ponieważ też jestem mlodym człowiekiem, a powtarzam z uporem maniak i nigdy zdania nie zmienię, że cpun zostanie na zawsze ćpunem i powinien stać z boku normalnego społeczenstwa

Gość gość
tu nie chodzi o empatie o logiczne myślenie i zdrowe podejście chociażby jak mam np. wytłumaczyc dziecku widzącemu ćpuna , tłumaczę mu najprościej : Dziecko nigdy się nie zbliżaj do takich osob nie koleguj się z nimi bo oni są gorsi od Ciebie i nie warto zwracać na nich uwagi tylko uciekac daaaaleko od nich, abys się nie zaraziła czymś

Gość 21312321132
ćpuny j****e pozabijalbym was te wasza j****a trawe i prochy bym w*****l a was powystrzelal smieci p********e k***a wasz amac

Gość MIERZOJ
cpun zawsze bedzie cpunem. wszystkie cpuny palace trawe powinny byc zutylizowane kula w leb

Gość gość
chcesz udowadniac ze nie jestes wielbladem? :D

Gość ćpak 22 lata
Skoro już o tym mowa to musicie wiedzieć, że strasznie się wczoraj sfuczyłem :classic_cool:

Gość gość
a co to kogo obchodzi, że "już" nie ćpasz. Sam fakt, ze w ogóle ćpałaś jest dla mnie nie do pomyslenia :(

Gość gość
wracając do tego tematu ja sie nie dziwie chlopakowi jak ja się bym dowiedział ze moja laska ćpala to wtym momencie nią by nie była, niewyobrażałbym sobie kiedyś dzielić życia z bylym cpunem, miec dzieci z cpunka ło bosze strach pomyśleć ile to chorobsk może w sobie brrr bosze chroń przed ćpunami

Gość little witch
fakt bycia ćpunem calkowicie skresla w moich oczach chlopaka. i nie wazne czy to trawa amfa czy hera - ktos taki jest dla mnie mniej niż zerem!

Gość gość
A Twój chłopak często takie rzeczy stwierdza? W sensie, ze wbije sobie do łba, że było tak a nie inaczej? Bo jak tak to on ma problem. Jest zapatrzonym w siebie egoistą i nikogo nie słucha. Na jakiej podstawie on tak stwierdził? Brałaś coś kiedykolwiek? On wie o tym? Ewentualnie może być jeszcze inny powód. Chce z Tobą zerwać, nie umie tego zrobić normalnie, zwyczajnie, z klasą i kulturą, tylko kombinuje żeby była Twoja wina. No i będzie twierdził że tak jest a nie inaczej i że na ćpunów patrzeć nie może, to z Tobą nie będzie. Wiesz co? Kopnij Ty go w d**ę pierwsza, zanim takie byle co kopnie Ciebie? Jaki to chłopak co wierzy plotkom? Bo ktoś coś niby powiedział? Tak czy tak on Ciebie ani nie szanuje, ani nie kocha, to po co z nim być. Daj sobie szansę poznać fajniejszego, bo ten to jakiś trujący jest moim zdaniem.

Gość gość
A co wyście się tak na nią rzuciły? Jakie to wszystko zajadłe siedzi tutaj. Macie wściekliznę czy co? Gdzie ona napisała że ćpała cokolwiek, kiedykolwiek? I uważajcie, bo jak tacy jesteście złośliwi, to takie same brudne historie będą was spotykać. A teraz do lekcji smarkacze jedne.