Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wishcometrue

czy moge ufac testom ciazowym

Polecane posty

Gość gość
jeżeli test został wykonany prawidłowo i w odpowiednim czasie, to jest wiarygodny

Gość gość
Za 9 miesiecy bedzie słychać

Gość gość
ja zrobilam 3 w roznych odstepach czasu i roznych firm, wszystkie negatywne, ale mam wrazenie ze objetosc brzucha pod pepkiem sie zwiekszyla.. co myslec ?

Gość gość
Żartujesz? :D :D :D :D :D

Gość gość
chcialabym.. psychika mysle ze odgrywa tu bardzo dużą rolę i naprawde wszystko pozniej sie dopasowuje..

Gość gość
3 testy napewno się nie pomyliły;p

Gość gość
a i zapomnialam dodać że miesiączka się też spóźnia

Gość gość
a ja mysle ze sa wyjatki... poczytaj sobie , ze nie jednej kobiecie testy nie wykryly ciazy a puzniej do lekarza I okazuje sie ze 10 tydzien... pozatym w 8 tygodniu widac ze brzuszek sie powiekszyl choc troszke wpissz w google : pregnant belly 8 weeks lub nawet 7, zobaczysz ze juz widac :)

Gość gość
Zamiast świrować to trzeba iść i zrobić badanie Beta HCG z krwi. To nigdy nie zawodzi!!! Jak nie ciąża to...choroba na tle hormonalnym lub nowotwór.

Gość gość
nie wierze w toooo;p chyba raz na milion test nie wykryje ciazy;p

Gość Monika_ssss
nie wierzę w to co czytam. Przede wszystkim lekarz! Prywatnie można się dostać już na jutro. Jeżeli chodzi o testy są skuteczne, w instrukcji jest napisane, że przy wysokim stężeniu cośtam cośtam należy rozcieńczyć próbkę moczu przed testem. Jeżeli więc nie jesteś pewna, to zrób 2 testy normalne i 2 z rozcieńczonym moczem, tak jak napisane w instrukcji.

Gość gość
i z czym tez mocz sie rozcieńcza? ;o

Gość gość
Wodą. W ulotce jest to opisane. Wystarczy przeczytać.

Gość gość
wykonywalam kilka testów i w żadnym nie było nic o żadnym rozcieńczaniu.. przecież im więcej tego we krwi tym wieksze prawdopodobienstwo ze test bedzie wiarygodny

Gość gość
no własnie;p zgadzam się ;p hmmm pierwszy raz o tym słyszę :O

Gość Monika_ssss
czytałam to na wielu ulotkach testów płytkowych, mocz rozcieńcza się z wodą bo wysokie stężenie czegośtam może zakłamać wynik testu.

Gość gość
Kilka dni temu robiłam test i w ulotce było napisane o rozcieńczaniu moczu. Jeśli stężenie jest zbyt wysokie w późniejszej ciąży to wynik może wyjść błędnie negatywny. Przecież nikt sobie tego nie wymyślił, tylko każdy powołuje się na ulotkę.

Gość gość
Że się obżerasz jak świnia i ci bebech rośnie :P Nalej na trzeci, łatwiej trafić w LOTTO niż trafić trzy testy felerne :-)

Gość gość
no i pptwierza sie ze najlepiej ocenia sie czlowieka gdy sie nie zna... akurat tego ze nie jest to zwiazane z " obzeraniem sie ja swinia " jestem pewna w 100%. jestem szczupla od zawsze. nigdy nie mialam problemu z nadmiernymi kilogramami. zreszta jak ktos jest chodz troche inteligentny to wie ze jest suptelna roznica miedzy tkanka tluszczowa w wyniku obzerania sie a miedzy powiekszajacym sie podbrzuszem..

Gość gość
ja testom sikanym, ze tak powiem, nie wierzę, już mi kilkukrotnie pokazały że w ciązy jestem a nie byłam ... żeby zajśc w ciąze musiałam się leczyć i dopiero beta HCG potwierdziła ciąze :) bo testy sikane czesto pokazywały mi ciąze, której nie było :(

Gość gość
Testy pokazywały ciążę z powodu choroby. Suptelna różnica... :o Chodź, pomaluj mój świat... :classic_cool: Autorka postu inteligentna na pewno nie jest. 😴

Gość gość
tez tak slyszalam ze choroba moze zmienic wynik testu na nieprawidlowo dodatni

Gość monisiaaaa
hej dziewczyny czy trzy testy mogly się mylić kochałam sie z chłopakiem bodajrze 10 sierpnia 7 wrzesnia zrobilam test w ten poniedzialek co byl i dzis rano wszyskie negatywne a okresu nie mam a powinnam dostac wczoraj bo po stosunku dostalam 18 sierpnia czy moge byc w ciazy??

Gość gość
no to teraz jesteśmy dwie oczekujące na okres. tylko że mi się więcej spóźnia.. miejmy nadzieję że @ przyjdzie ;-)