Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety na portalach randkowych kłamią

Polecane posty

Gość gość

Po co zakładają profile na randkach, skoro kłamią i to w głupi, naiwny sposób? Brzydkie wstawiają nie swoje zdjęcia, a przecież po spotkaniu w realu i tak będą musiały się pokazać. Nie mają co liczyć, że facet wtedy je zaakceptuje. Najczęściej kobiety kłamią co do wieku i to z dużym przegięciem. Pisza, że mają 39 lat, a na zdjęciu ewidentnie widać, że mają co najmniej 49. Po co to? Przecież jak się kobieta spodoba facetowi z wyglądu, to ją zaakceptuje, a one na siłę usiłują wciskać target 2 gatunku na wyższą półkę. Jak szukam kobiety 26-33 lata, to nie 45 lat. więc niech baba nie pisze, że ma 30, jak ma ponad 40.

Gość IV WLADZA
widziales ty kiedy slowo rzetelnej prawdy w mediach?

Gość gość
a chuuuuuj to kogo obchodzi oblechu

Gość gość
Faceci tez klamia w tych portalach i co ty na to !??

Gość gość
jak mu się spodoba z wyglądu, to ją zaakceptuje :D i takie właśnie żałosne muły tam siedzą. z wyglądu. banda sk****ałych kretynów.

Gość pijąca poranną kawę
Najczęściej faceci kłamią co do wzrostu (niscy) ale czasem też dają nie swoje zdjęcia tylko jakiś przystojniaków z internetu.W jakim celu tego nie wiem przecież i tak kłamstwo wyjdzie na spotkaniu.

Gość gość
gość jak mu się spodoba z wyglądu, to ją zaakceptuje smiech.gif i takie właśnie żałosne muły tam siedzą. z wyglądu. banda sk****ałych kretynów. - Jesteś jakaś upośledzona umysłowo? A niby co innego może zobaczyć na portalu randkowym, gdzie wszystkie opisy kobiet to kłamstwa?

Gość gość
Nie tylko kłamią wiekiem i zdjęciami,ale też opisując partnera,teksty typu:wygląd nie jest ważny,chcę poznać nowych ludzi,zwykły chwyt i tyle,przekonałem się o tym,pisałem do dziewczyn nawet nie odpisują

Gość gość
to prawda, baby są bezdennie głupie. interesuje ich tylko kasa i stanowisko Kiedyś dla jaj załozyłem lipny profil, wstawiłem jakies zdjęcia ściągnięte z netu - przystojny macho na tle willi z basenem Laski pchały się drzwiami i oknami Z niektórymi sie poumawiałem i oczywiście nie przyszedłem :P A potem z kumplami żesmy lali przed monitorem

Gość gość
ale nie rozumiem, skąd u ciebie ten smiech? na willę i przystojniaka tylko głupie laski poleca. dostałes więc to, co sam oferowałeś- przystojniaczka z basenem. Normalna kobieta może i popatrzy, ale jak nic facet ciekawego nie pisze, to olewają... a pchają sie tępe laski

Gość gość
czyli 90 % to pustaki. Ciężko spotkać jakoś normalną kobietę.

Gość gość
albo piszą takie głupoty: dałam zdjęcia sprzed lat, bo teraz jestem gruba i nikt by się ze mną nie umówił; co z tego , ze mam tyle lat skoro czuję się młoda I co z tego że ona się czuje młoda, skoro faceci widzą w niej tylko podstarzałą babę? No może z wyjątkiem dziadków, którym już nie staje :P

Gość romantyk bez hajsu
Laski tam patrzą tylko na zdjęcia i zarobki. Wstawiłem swoje zdjęcia z różnymi dziewczynami(wtedy działa jeszcze efekt haremu) zaznaczyłem, że mam wysokie zarobki i dużo siana. W d*pie miały to, że miałem wpisane wykształcenie podstawowe. W opisie miałem wpisaną długą rozprawkę, ale między wierszami pisałem, że kobiety to szmaty, materialistki, nienawidzę ich i że mogą mi obciągać. Pisało do mnie pełno panienek i żadna jak widać nawet nie przeczytała opisu i nie przejęła się tym, że mam podstawowe wykształcenie. Mam screeny z tego. Przychodziłem na spotkania, a tam te same kobiety wyglądały ze 3 razy gorzej niż na swoich zdjęciach. Mam nawet screeny z rozmów gdzieś.

Gość gość
nootakka podstarzała, a znich taaakie adonisy, sześcdziesięcioletnie adonisy z brzuszkami i łysinką, kredytem i alimentami..... ale nie, adonisy, oni chcą zgrabniutkiej 20 latki max 45 kg, o umysle tępej laseczki, którym mogą wmawiac,że maja wille na karaibach a wredna żona ograbiła ich z ich majątków...

Gość gość
bo właściwego partnera trzeba szukać w taki sposób żeby używać mózgu

Gość gość
no ale co sie czepiasz, pisały tepe laski którym wykształcenie podstawowe nie przeszkadza , jak i fakt,że facet uważa je za zdziry... Ja takie profile omijałabym z automatu, ale ty do mnie nie miąłbys nawet co startować , z twoim podejściem do kobiet...

Gość romantyk bez hajsu
Nie to kobiety na tych portalach omijają szerokim łukiem facetów bez ładnych zdjęć, wzorstu i hajsu. Znajomy gadał, że tam już 90% kobiet ma poblokowaną opcję wejścia na ich profil bez foty( mówię o sympatii) widziałem nawet ogłoszenia kobiet z nadwagą, które stawiały takie wymagania, że hoho. No sorry, ale jak kobieta z nadwagą pisze, że jest atrakcyjna i szuka faceta 180 wzrostu no to helo! Coś tu jest nie tak. A do tej co pisała, że bym ją odstraszył. G*wno prawda. Zobaczyłabyś ładne foty i zarobki to tak samo by Ci ślina poleciała na byle tani bajer. Ja tam pisałem do kobiet: "Mam własnom firme i kupe kasy, szukam se dziewczyny, moje hobby to chlanie i szypka jazda moim subaru." I one dalej ze mną gadały, a nie były to idiotki.

Gość gość
OJEJEJE. To cie zmartwię... TO BYŁY IDIOTKI. A to, że tego nie dostrzegłes, świadczy tylko o O TOBIE...:D:D masz widocznie małe wymagania , jeśli chodzi o ineligencję:D:D

Gość gość
Zobaczyłabyś ładne foty i zarobki to tak samo by Ci ślina poleciała na byle tani bajer. TAAAK? Chyba się jednak mylisz. Zaimponowac to mógłbyc mi dyskusją ze mną na temat Prousta albo Joyce'a... ale zapewne nawet nie masz pojęcia, oczym do Ciebie teraz piszę... a co do subaru:D:D może byc maluch, byle sprawny i na 4 kołach:D:D nie musi być nawet żadne auto... wystarczy troche kultury, obycia, inteligencji i taktu, a Ty poległes na wszystkich polach, tak, jak cię tu czytam:D:D

Gość gość
Do tej wyżej - dlaczego uważasz, ze kobieta która leci tylko na kasę to idiotka? Szczególnie w biednej Polsce gdzie o pracę trudno, a jak już jest to za grosze. Nie ma się co dziwić, że niektórzy ludzie szukają kogoś aby ich utrzymywał, nawet prymityw czy prostak ale bogaty - to ich sposób na zycie, bo inaczej nie potrafią

Gość gość
chyba lepsza taka opcja niż prostytucja, nie?

Gość gość
tak, idiotki Nie pisałam, że idiotki, bo leca na kasę, ale pisałamże to idiotki, jak lecą na jego teksty pełne błędów, przechwalania się, że jest alkoholikiem i ma wypasione, (wg. niego, oczywiście), auto

Gość gość
Nie no padnę. Kobieto! Uważasz, że jak ktoś dużo pije to od razu jest alkoholikiem? Weź się najpierw dokształć i nie ośmieszaj A w ogóle to przekrecasz fakty :P

Gość gość
Kochany:''szukam se dziewczyny, moje hobby to chlanie i szypka jazda moim subaru.'' jeśli CHLANIE uważaszże to normalne picie , to GRATULUJĘ.... CHLANIE plus szybka jazda autem WYKLUCZAJĄ sie. Więc tak to jest chore. nie przekręcam. Widocznie ty tolerujesz jazdę autem po alkoholu.

Gość gość
tak, uważamże jak ktos duzo pije, to JEST alkoholikiem, I rtak, jesli nie potrafi przestać pić to też JEST alkoholikiem. Tak, BYŁAM w związku z alkoholikiem. I tak, zapił sie w wieku 40 lat.

Gość gość
dobra, szkoda dyskutować, bo mamy do czynienia z jakąś "ynteligentna inaczej" :(

Gość gość
lepsza taka opcja niż prostytucja, nie? dla kogo lepsza? dla faceta na pewno, bo ma seks za darmo, w dodatku oporządza mi mieszkanko:D:D

Gość gość
no bo nie pasuje ci, że sie ktos nie zgadza z Twoim zdaniem, to juz szkoda dyskutować a fakt,że widać ,że brakuje ci argumentów:D:D

Gość mirenka20
haha, a co robi facet na babskim forum?:D:ZALI SIĘ NA KOBIETY:D:D:D